maanantai 29. syyskuuta 2014

It's a meeee, Maaariooo! Wc sai uuden sisustuksen!

Pikapostaus pikasisustuksesta. Päätettiin Remun kanssa sisustaa iskän hotelli :) Nyt kelpaa pelikoodarin taas istuskella!

Tässä taannoin löysin Ebayn ihanan maailman ja kaikki vapaa-aika menikin sitten alkuun sen pläräämisessä :p Tästä Ebayn pläräämisestä johtuen myös puikot ovat pölyttyneet nurkassa. Alkuinnostuksen jälkeen olen löytänyt aikaa taas neulomisellekin, ja kohta tippuu työtä taas puikoilta.

Tarrat lähti siis Ebaysta alle 5 eurolla, tässä kaksi erilaista sisustustarra-arkkia (2,50 kpl). 4- vee sai auttaa sisustustarrojen liimailussa, joten nämä ei tosiaan mitenkään vatupassisuorassa ole :) Menettelee tämä taas sen pari kuukautta, jonka jälkeen kyllästyn ja keksin jotain muuta.


Sisustustarroja wc:ssä


sisustustarrat
sisustustarroja


Wc:n sisustus


Super Mario wc

Vuosia sitten törmäsin vastaavaan vessaan mutta tollaset miljoona kertaa paremmalla toteutuksella Hupsistarallaa -blogissa. Nää Ebayn halpistarrat eivät muuten läpikuultavuutensa vuoksi toimi kuin valkoisella pohjalla, näin pienenä vinkkinä :) Maalatussa seinässä pysyminen saattaa vaatia myös liimapuikon käyttöä lisäksi. Ihan jees pikatuunaus vuokrakämpän hotellihuoneeseen nyt kuitenkin, ja uskon että nää lähtee seinästä pienen kiroilun kera kuitenkin nätisti :)

2 kommenttia: