keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Syksyiset askartelut 4 veen kanssa

Mun tekee niiiiiiiiin mieli hypätä lehtikasaan kumppareilla, heitellä lehtiä ilmaan ja kirkua <3 Voiko jotain vuodenaikaa rakastaa näin paljon? Ihana  ihana ihana syksy!!! <3Löysin Ruska aiheisen haasteen, ja siihenhän oli tartuttava oitis. Haastehan löytyy blogeista Pipon ytimestä ja silmukan saalistus. Ja koska tuo 4 vuotias on aina yhtä kova ruska fani ( keneen lie tullut ;) ) päätimme tänäkin vuonna tehdä lenkin lehtiä keräten ja askarrella niistä kotona jotain.


Askartelu syksyn lehdistä ohje
Syksyn lehdistä voi askarrella pienen mielikuvituksen avulla vaikka mitä :)


Poikahan on tykännyt koko pienen ikänsä kaloista, joten eihän se ihme ollut, että niitä piti sitten pojan mielestä tehdä. Mutta täytenä yllärinä tuli se, että itse siinä vielä miettiessäni miten ihmeessä näistä lehdistä nyt kaloja saisi, oli pojalla suunnitelma jo valmis. -Tää vois olla pyrstö, äiti!! Onkikin tähän taideteokseen oli kuulemma saatava, ja sellainen oli sitten tehtävä!Askartelu lapsen kanssa ohje

Siilejä ja sieniä :)syksyn lehdistä askarteleminen


Sormiväreillä maalattiin lehtiä ja painettiin pahville, tämä lähtee vielä prässiin, jos se auttaisi tohon käpristymiseen..

Syksyn lehdistä askartelemisessa vain mielikuvitus on rajana!Sitten vielä syksyisiä fiilistely kuvia meidän lehtien keräys retkeltä :)
4 kommenttia:

  1. Kiitos kun osallistuit, hauskoja teoksia nämä :) Sen verran vielä vinkkaan, että laita myös Silmukan saalistus-blogiin linkki tähän postaukseen. Myö ku molemmat ollaan haasteen emäntiä, niih pitää olla tasapuolista tää homma, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että jotain tästä unohtui, katsos sama pää kesät talvet! :D Homma korjattu, sorii :)

      Poista