torstai 9. lokakuuta 2014

Ylipolven sukat Fluormaniasta

Nää ei meinanneet tippua puikoilta sitte millään, ugh! Ensin ajattelin, että tilanne vaatii mahdollisimman aivotonta telkkuneuletta itseraidoittuvasta langasta, ja päätin testata Regian paksumpaa Fluormaniaa. Lanka alkoi kuitenkin tehdessä kyllästyttää, ja tunne että oon nähny vastaavat sukat miljoonassa eri blogissa ei edesauttanut asiaa ollenkaan. Olis pitäny keksiä näihin jotain jippoa, kerrosrivinousua, broken seedsiä tai vaikka raidottaa valkosella, mustalla tai jollain, koska mahdollisimman aivoton oli myös älyttömän puuduttava.

No itse ohje sitten. Sehän löytyy Novitalta nimellä ylipolven sukat. En ihan ymmärrä ketä tän ohjeen pitäis palvella. Ohje oli rautalangasta niin väännetty, että se teki ohjeesta mun silmiin vaikeaselkoisen, epäNovitamaisen. Lisäksi löysin ohjeesta virheen, pienen tosin mutta laittoi se kuitenkin pariin kertaan miettimään, olenko tyhmä vai miksi en tajua. Jos jokaisella puikolla on 12 silmukkaa ja puikkojen 4 ja 1 silmukat yhdistetään kantalapuksi tulee mielestäni silmukoita 24 eikä ohjeen mukaista 28 silmukkaa. Novitalle asiasta ilmoitin, sain vastauksenkin, mutta toista sukkaa pari viikkoa myöhemmin neuloessani virhe möllötti ohjeessa edelleen. Sukat tällä ohjeella kuitenkin syntyi, sehän se on pääasia se :)


Ylipolven sukat ohje

Ylipolven sukat Regia ohje


sukat fluormaniasta
Kerä Fluormaniaa riitti näihin juuri ja juuri, on se riittosaa!Ps. Tuossa taannoin pähkäilin blogini nimeämistä uudelleen,, ja nyt saattoi käydä niin, että päädyin johonkin nimeen. Luultavimmin tässä kuukauden sisään päästäänkin sitten juhlimaan blogin ristiäisiä pienimuotoisen käsityöaiheisen arvonnan merkeissä :)


2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat, haaveilen itsekin pitkistä sukista, mutta pelkään, etten osaa niitä kuitenkaan tehdä sellaisiksi että pysyisivät jaloissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeileppas tehdä palmikkojoustinta siihen taakse, mulla ainakin pysyy nämä hyvin :) http://remuttajanneuleet.blogspot.fi/2014/02/polvisukat-palmikkojoustimella.html

      Poista