maanantai 12. tammikuuta 2015

Kreisit polvisukat

Näitä polvisukkia tehdessä iski  aika suuri epäilyksen peikko. Ei näistä mitään tuu, luovutan! Mutta niin vaan oli pakko tahkoo nää raita kerrallaan valmiiksi, sillä luovuttaminen ei kuulu periaatteisiini. Mulla ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa saati mielikuvaa, minkälaisilta nämä näyttäs valmiina, joten lopputulos oli itsellekin ylläri. Lopulta ihan positiivinen sellanen :) Näistähän tuli vähintään yhtä kreisit kuin mitä miekin!

Idea raidoittaa tuota seepraa hyökkäsi mun uutisvirtaani Facebookissa jostain neulontaryhmästä. Kuulun niin moneen ryhmään, etten tarkkaan muista mistä. Oli kuitenkin niin vakuuttava tuotos, että tuota raidoittamista oli kokeiltava itsekin. Niinpä päätin yhdistää tuon raidoituksen jämälankaraitoihin. Eli lankana siis 7-veljestä viidakko, väri seepra ja 7-veljeksen jämiä. Ohje: Neulotut naisten polvisukat , ilman takana kulkevaa joustinpalmikkoa.


Neulotut polvisukat
Polvisukat 7. veljestä -jämälangoista


Pitkät villasukat polvisukat


polvisukat ohje kirjoneule


28 kommenttia:

 1. Nää on IHANAT! En innostunu noista viidakkolangoista mut näin toimii iha superhyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miulta olis jääny seeprat hyllyyn, jos en olis tätä ideaa bongannu. Mutta tähän oli ihan pakko kerä ostaa ja uskaltauduin sittenki sitä kokeilee :)

   Poista
  2. Miun on varmaan kans pakko imitoida siuta ja hakee kerä sitä ja vääntää tälläset. Nää on oikeesti iha superit!

   Poista
  3. Heh :D Mie jään oottelee mitä sieltä syntyy! :)

   Poista
 2. Mielettömän upeat! Seepra toimii hyvintuolla välissä :)

  VastaaPoista
 3. Nää on ihan kreisi-ihanat. Kuvista tulee ihan sairaan hyvälle mielelle. UPEAT!

  VastaaPoista
 4. Mahtavat sukat! Noista tulee hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 5. Voihan vitsi miten hienot!! Tuollaisilla sukilla ei voi olla huonolla tuulella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie pystyn kyllä kiukuttelee sukissa kun sukissa. Näissä ehkä vähän normaalia vähemmin ;)

   Poista
 6. Hauska idea!
  Mielikuvitus vain rajana näissä..

  VastaaPoista
 7. Ei hitsi! Noinkohan pitää munki tuohon lankaan sittenki sotkeentua ja lähteä seepraostoksille... Nää on niin ihanat!

  VastaaPoista
 8. Tosi kivat sukat..tykkään tuosta varren joustimesta. Ei aina sitä perinteistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs koittaa joku kerta sitä valepalmikkoaki joustimena!

   Poista
 9. Mulla on just sama malli puikoilla. Väreinä vaan valkonen sekä vaaleanpunainen ja musta polkka. Saa nähdä miltä nää tulee näyttämään. Nuo sun omat on ainakin tosi raikkaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodiih! Täytyy tulla sit kurkkimaan, mitä siellä syntyy! Vaaleanpunasella ei yleensä voi epäonnistua, vaikka sitä sekottas mihin :D

   Poista
 10. Ompas ihanan erilaiset villasukat! Pirteät! :)

  VastaaPoista
 11. Ihan superkivat sukat! Pyörittelin taannoin käsissäni tuollaista viidakkolankakerää lankakaupassa enkä innostunut yhtään. Mutta nyt kyllä innostuin - juuri noinhan sitä pitää käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu! Aattelin, että ihan varovaisesti tota seepraa kokeilen, vaikka oon kyllä nähny monet upeetkin versiot polvisukista mitkä on kokonaan seepraa. Mutta kun tota pirulaista lankaa nyt jäi vielä yli puol kerää, niin nyt tuskailen mihin sen käyttäs :D Vai tekiskö vaan toiset samalla kaavalla...

   Poista
 12. Tosi kivat! Mun syksyllä tekemät seeprasukat matkasikin siskolle. Nyt oon tekemässä nuoremmalle pojalle pikkuseeproja ja loppukerän voinkin käyttää tähän tyyliin.

  VastaaPoista
 13. Ihanat! Mä taidan kanssa kokeilla jossain vaiheessa☺ Multakin on se seepra jäänyt hyllyyn hyvin pitkälti sen takia kun se ei raidoitu niin kivasti, mut näin se kyllä on aivan huippu! Todellla pirteet sukat ☺

  VastaaPoista
 14. Erittäin ihastuttavat sukat! <3 Toi seepralanka näyttäis toimivan paremmin raitoina, kuin pelkältään sukissa. Pitää napata sitä varmaan itelle kerä, jos tulee halvalla vastaan, ja tikuttaa tällaiset! :)

  VastaaPoista
 15. Erittäin ihastuttavat sukat! <3 Toi seepralanka näyttäis toimivan paremmin raitoina, kuin pelkältään sukissa. Pitää napata sitä varmaan itelle kerä, jos tulee halvalla vastaan, ja tikuttaa tällaiset! :)

  VastaaPoista