torstai 5. maaliskuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

Taannoin ilahduin kovasti, kun Heidi blogista Omin pikku kätösin muisti minua haasteessaan. Päätin samantien tarttua itsekin haasteeseen, mutta kesti tovi löytää sille sopiva hetki toteuttaa. Kiitos vaan Heidille tästä! :) Jos joillekin ei ole vielä Omin pikku kätösin -blogi tuttu, niin kannattaa sekin ehdottomasti tsekata! Jopa senkin uhalla, että inspiraatio saattaa tarttua :)Alunperinhän haaste on peräisin Tipulassa -blogista, ja haasteen säännöt kuuluvat näin:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!

- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Sitten blogit, jotka haastan mukaan, ja joita tahdon tällä haasteella näin kommenttien muodossa ilahduttaa :)

-Blogista löytyy monen väristä raitaa,  ja aivan uskomattoman taitavia kirjoneuleita! Enyan värien käyttö saa minut niiiin hyvälle tuulelle :)

-Niin kauniita neulottuja juttuja! Estetiina osaa yhdistää todella taitavasti erilaiset värit ja löytää niihin juuri sopivat kuviot.

Silmukkasatuja -blogin Lankakeiju yllättää minut positiivisesti monipuolisuudellaan! Blogista löytyy laidasta laitaan neulottuja juttuja, mm. sukkia, takkeja ja huiveja, ja näin ollen tarjoilee monen monta inspiraation lähdettä :)

Lankakori sekaisin -blogin Katja on (toivottavasti :D ) parantumaton lankahamsteri, jonka blogista on kiva kalastella uutuuksia ja kuolata kaikkia ihania shoppailuja, jotka vain hyppäävät Katjan koriin lankalaihiksesta huolimatta ;) Puhumattakaan niistä töistä, joita langoista syntyy!

Mehtäemännän puikoilta tippuu myös monipuolisia töitä. Taidokasta kädenjälkeä on ilo katsella :)
Blogissa on muutes käynnissä nyt myös arvonta, joten ei muuta kun osallistumaan! Aikaa osallistua on 13.3.2015 asti!

Listaa olis voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta nyt on pakko laittaa stoppi näihin viiteen :)11 kommenttia:

 1. Hei kiitos haasteesta. Ehdottomasti teen tämän kunhan tulee sopiva rako.

  VastaaPoista
 2. Loistavaa!! :) Laitatko osoitteesi tulemaan s-postitse :) Ja laita jotain lempi juttuja kans niin osaan kehitellä mukavan ilahdutuspaketin :) Ja Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Unohdin pistää, että teen postauksen tässä lähiaikoinan blogiin, kun kerkiin kiireiltäni :)

   Poista
  2. Noddi, nyt tehty!
   Ja samalla sinut haastoin :)

   http://lankakorisekaisin.blogspot.fi/2015/03/ilahduta-bloggaaja-kaveria-haaste.html

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! Ja kauniista sanoistasi myös. Kiva kuulla, että blogini tarjoaa sinulle inspiraatiota.

  VastaaPoista