maanantai 28. maaliskuuta 2011Kiitokset tästä Smirgelinelle, joka kirjoittaa blogia Langoista neule-eläimiä ! Pitäisi vastata viiteen kysymykseen:

1. Milloin aloitit blogisi?

- 26.9.2010, eli olen aika tuore tapaus.  Julkaistuja tekstejä 75.

2.  Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

- Pääsääntöisesti taidan olla neuleblogi. Ompelua täällä koitetaan opetella kanssa sekä muita kädentaitoja sekä tuunausta. Tämä kaikki höystettynä vauva-arjen pienillä iloilla.

3.  Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

-No, täällä ei neulota harmaita villasukkia eikä kyllä sen puoleen tiskirättejäkään, en ole kyllä yhtään Revontulta, Annista tai Baktustakaan neulonut, joita aika monessa blogissa näkee. Onko se sitten hyvä vai huono juttu.. Noita tykkään muiden blogeissa kyllä katsella. Koitan aina silloin tällöin keksiä jotain sellaista, mitä ei kauheasti vielä muissa blogeissa ole nähty. Pidän väreistä, sen voi varmaan tämän blogin kautta myös huomata.

4.  Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

-Pojan syntymän jälkeen tarvitsin itselleni uuden harrastuksen, jotta saisin pientä irtiottoa ainaisesta vaipan vaihdosta, tai sen tunteen, että teen välillä jotain ihan vain omaksi iloksi. Aina ei jaksa mennä päikkäreille pojan kanssa tai neuloa, joten silloin kerkeää vaikka kirjoittaa blogia tai tutustua muiden omiin. Käsitöiden lisäksi olen aina tykännyt kirjoittamisesta, joten tässä nämä kaksi yhdistyvät kivasti.

5.  Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

- Ainakin sen, että täällä pyörii aivan liikaa Novitan lankoja. Tahtoisin neuloa muitakin lankoja, mutta niitä ei saa tällä paikkakunnalla kuin postimyynnin kautta, joten tätä on vielä hetki kestettävä. Rahatilanteen paranemista siis odotellessa :) Kuviakin olis kiva opetella muokkaamaan... Oon sitä vähän harjoitellutkin jo, muttei vielä mitään julkaisukelpoista materiaalia :) Lisäksi tahtoisin päivittyä vaikka useemman kerran viikossa, mutta siihen ei oikein löydy tarpeeksi valmiitä töitä.


Pistetään tämä eteenpäin ihanille blogeille Hupsistarallaa sekä Supermajji seikkailee

1 kommentti: