perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kangasta USA:sta!

Ja taas ollaan bloggaus kunnossa! Vatsatauti taltutettu, kameran akun laturi löydetty toiseen kertaan (joo, kerkesin sen hukata heti uudelleen) jne, vielä kun saatais tuo aurinko paistamaan, niin tulis kuvistakin jotain. No, sillä mennään mitä nyt löytyy.
Tämän kankaan kun näin, niin sitä oli vaan saatava hinnalla millä hyvänsä! Niinpä meidän keittiössä killuu nyt lähemmäs viidenkympin verhot :D Pistetääs kuvia ensin ja kertoillaan sitten lisää. Ja joo, en väitäkkään olevani mikään sisustus-guru, keittiökin huutaa uutta pöytää jne, tarkotus onkin nyt kuvata noita verhoja. Keittiö on mun näköinen, minä tykkään, joten se riittää kun ei mieheltä mitään kysytä :D (Kuvat otin eilen ja nyt keittiön pöydällä on puol  metriä pskaa, tykkään joo :D )

Tässä kuosi läheltä:


Ja verhothan kankaasta tuli:

Kangas on Michael Miller Sweets kokoelman Coffee & Donuts.
Tilauksenhan tein Fabric.comista ja 2 viikkoa siinä meni, kun kangas kolahti postilaatikkoon. Perjantaina tein tilauksen, seuraavan viikon torstaina tuli paikasta s.postia että paketti lähtenyt matkaan, tästä meni postin kulkuun vielä viikko.

Mitä sitten tulisi ottaa huomioon EU:n ulkopuolelta tilattaessa?

-Tilausyksikkö on usein jaardi tai puoli, jaardi on metreissä 0.9144m.
-Kankaiden leveys on usein kerrottu tuumissa, yksi tuuma 0.0254m, 45"= 1.143m
-Varaudu maksamaan verot ja tullit. Kankaista veroa joutuu maksamaan 23%, mutta sitä ei tarvitse maksaa, jos verot jäävät alle 10 euron. Tämä lasketaan siis koko tilauksen arvosta, postikuluineen, pakkauskuluineen kaikkineen. Paketin voit joutua lunastamaan joka tapauksessa tullin toimistosta, kannattaa siis varmistaa että sellanen löytyy vähintään läheiseltä paikkakunnalta.
-Ja koska tässä ei ole vielä kaikki, niin linkkaan asiasta kiinnostuneet Tullin sivuille, menkää sieltä kohtaan ostaisinko internet kaupasta, siellä kerrottu kaikki huomioon otettavat jutut.

Ja mun on ehkä ihan pakko saada olkkariin Jäätelö verhot! :D  (On muuten tosi haaleet värit noissa fabric.comin kuvissa verrattuna muihin nettisaitteihin, missä noita kankaita on myynnissä. Kangas kutakuinkin ton väristä mitä tossa mun ekassa kuvassa)

Vatsatautiin muuten sairastuin heti, kun sain uudet verhot ikkunaan... Koittaako joku hienovaraisesti kertoa, ettei makeaa mahan täydeltä? :)

1 kommentti: