keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Luomisen tuskaa!!!

Onko se toi kevät vai mikä, kun ei käsityöt kiinnosta yhtään? Keskeneräiset neuleet lojuu vaan kaapissa. Jotain tarpeellisia juttuja oon tehnyt kyllä, jotain tylsää sukkapussia ommellut pyykkikoriin ym. ei niin kuvauksellista. Niin, ja milläs mä kuvailisinkaan, kun kameran laturi on jemma nimisessä paikassa. Ideoita riittäis kyllä, muttei voimia niiden toteuttamiseen. Finnish knitblogsia olen selaillut ja päätynyt L kirjaimeen asti. Eli jos blogisi listasta löytyy ennen kirjainta L, olen sinun blogissa vieraillut :) Ja ihania vastavierailujakin oon saanut! Miten yksikin kommentti voi niin piristää päivää?

Kyllähän mä aloitin tekemään itselleni slipoveria...
 

Ohje ja kuva Yhteishyvästä
... Mutta ihan hirveestä väri-yhdistelmästä ja tunne siitä, että se keskeneräiseksi jää, voimistuu vaan päivä päivältä. Kaula-aukkoakin pitäis modata  lyhyemmäksi, mutta kun se on taas tuon mallin SE juttu.

Uusi Novitakin tuli äskettäin, muttei siinäkään yhtään kiinnostavaa mallia! Tää on niiiiin kevättä! Nyt sitten oon illat ihan toimettomana, pyörittelen peukaloita kun ei pysty mitään muutakaan. Tosin oon vähän koittanut sisustaa täällä kotona, mm. Aapat muutti vauvan huoneesta olkkariin (jouluverhot saivat viimein kyytiä :D) , vähän valokuvia seinille ja koriste-esineitä roudaillut huoneesta toiseen. Persaukisen tyyliin sisustusta siis :)

Juu, ja postimiestä oon odotellut saapuvaksi ihan kuin tulisilla hiilillä joka päivä! Ja tällä viikolla sekin on tullu aina myöhässä ja tarjonnut mulle tyhjää lootaa. Tilasin meinaan USAsta kangasta keittiön verhoihin, mutta ei ole tullut vielä mistään mitään tietoa missä se oikein luuraa. Liekö tullissa? Eksynyt matkalla? No, ei se kauaa ole vielä reissussa ollutkaan, hädin tuskin viikkoa.

Ens kertaan!


2 kommenttia:

  1. Novitan uusin lehti oli minulle myös pettymys, mikään ei iskenyt. Olen niin koukuttunut tällä hetkellä virkattuihin peittoihin, että mitään muuta ei mahdu päähän :) mukavaa kevään odotusta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kevään piristykseksi blogissani on tunnustus sinulle.

    VastaaPoista