torstai 10. helmikuuta 2011

Painokäyristä ja paljon muustakin

Hö. Oon parina iltana kokeillu vaihtaa ulkoasua, mikä onnistuu aina siihen asti kunnes koitan mennä lisäasetuksiin. Sen jälkeen kaatuu Firefox. Pelkkä klikki lisäasetuksiin riittää. Outoa.. Joten sori jos joku ihmettelee blogin sekavaa ulkoasua :D Vois koittaa toimisko jollain muulla selaimella. Enköhän mä jotain keksi. Jos ei muuta niin pyydän miehen paikalle :)

 Mitäs tänne muuta. Poika täyttää huomenna 8kk! Tänään käytiin 8kk neuvolassa ja pojalla painoa 8350 g ja pituutta 69,3 cm. Kuukaudessa tullu painoa lisää1kg ja 55 g :) Tais olla ensimmäinen neuvolareissu missä ei käsketty tulla painokontrolliin. Jes! 2kk vapaata neuvolasta :) Jotenkin alko tänään ahdistamaan koko neuvolaan meneminen. Pojan painon takia lähinnä. Jotenkin sitä aina masentuu ja syyttää itteensä, kun pojan paino ei nouse halutulla tavalla. Marraskuussa paino oli 7100g, joulukuussa 7185g ja tammikuussa 7295g. Nyt hypättiin ilosesti kahdeksan kilon puolelle:) Rypsiöljyn lisääminen ruokaan tehnyt näköjään tehtävänsä. Viimeksi painot oli -10,8 käyrällä, nyt en huomannu kattoa mille käyrälle sieltä noustiin, mutta ilonen hyppy ylöspäin sinne piirtyi. Sinänsä ahterista noi painokäyrät yleensäkin, terve iloinen ja rauhallinen poika on ollut koko ajan, ei silleen mitään syytä huoleen. Hyvähän se on että ne noin hyvin painoa tarkkailee, alkaa vaan neukkukortista loppumaan viivat kesken, niin usein ollaan siellä jouduttu ravaamaan. Jostain luin, että noi käyrät on tehty joskus vuonna Elvis, olisko aika jo pikkuhiljaa uudistaa ne? Jos siis on pakko painoa jonkun käyrän mukaan seurata. Samanlaista se on ollut mun omankin kasvun kanssa, eikä pienenä tullut lisää kiloja vaikka olisin elänyt hamppareilla. Voikun niin ois vieläkin.

Mitä käsitöihin sitten tulee? No ne saamarin polvisukat on kesken edelleen. Tai yli polven se toinen sitte pääs kipuamaan. Toisessa olis vielä varsi tekemättä. Näiden lisäksi aloin pojalle väsäämään satukirjaa, jonka tarina ja kuvitus vie suuren ajan mun vapaa-ajasta. 1v lahjaksi meinasin tollasen tekasta. Ainakin persoonallinen lahja tulossa. Lisäksi aloitin chilin kasvattamisen, yhtenä vuotena siinä onnistuin ja kahtena seuraavana en :D Tänään on pari itua itäneenä, joten älkää ihmetelkö, jos jossain vaiheessa tulee postausta pystyyn kuolleista chilin taimista :) Eli en ole unohtanut blogaamista, ei vaan ole ollut mitään ihmeempää asiaa, joten en oo viitsinyt mitään pakkopullapäivityksiäkään tehdä, kun ei ne kiinnosta kuitenkaan ketään. Tääkin postaus on vähän offtopicia, mutta menköön:)

Keväthän siellä kovaa vauhtia on tulossa, joten muistakaapa nauttia kevätpäivistä!

-Remuttaja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti