sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Arvontavoittoa

Nämä ihanat kangaspalat kotiutuivat perjantaina. Voitin nämä Kanttinauhaan kirjoitettu blogista, kiitos näistä vielä kerran! Tässä surkea kuva näistä, ei valo riitä kuvaamiseen oikeen näissä sisätiloissa. Nämä menee kaappiin odottelemaan inspistä, pojalle olis tarkoitus näistä jotain surautella :) Inspistä löytyy kyllä, mutta sitä aikaa.. Not. Ei mulla ole kyllä ompelukonettakaan :D Viimeksi oon ommellu 8:lla luokalla huonolla menestyksellä, siitähän ei ole kuin 10 vuotta. Eiköhän ole aika alkaa jo opettelemaan!


Mitenkä sitten ne polvisukat etenee? No huonosti :D Tuntuu ettei aika riitä neulomiseen mitenkään :( Varsinkaan ohuesta langasta. Pistetääs nyt kuitenkin kuvaa, mitä sieltä puikoilta löytyy. Elikkä lilaa ja kelta-pinkkiä Ticoticoa on tuloillaan raidoitettuna. Hitaasti ja epävarmasti :D

1 kommentti:

 1. Hei,

  Otan sinuun yhteyttä sillä blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs. Olisin kiinnostunut yhteistyöstä blogisi kanssasi. Pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä minuun sähköpostitse, jotta voimme keskustella asiasta enemmän.

  Terveisin,
  Maiju
  maiju.hamalainen@goviral.com

  VastaaPoista