keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Pinkit lapaset Novitan Huopasesta!


Mitä tästä opimme? Ei ylimääräsiä sukkia tai lannepyyhkeitä koneeseen, kun jotain pitäis huovuttaa :D Vasempaan peukkuun tungin sukan, jottei se huopuisi kiinni. Tossuissa sama toiminu aikasemmin, mutta eipä tullu sukka tuolta peukusta ulos ei :D Mitäpä kävi toiselle peukulle? No se helkkarin pyyhe :/ Peukku kiertyi lannepyyhkeen tarranauhaan kiinni, ja venyi koneessa vähän ylipitkäksi, kumpikaan peukku ei huopunu kunnolla. Tästä opimme sen, että älä tee yhtään mitään ennen kun aamukahvit on vedetty lärviin!!

Eipä siinä, lapaset uudestaan koneeseen huopumaan ja tulos oli ihan ok. Venyttelyä ja harjailua tosin vaati puol päivää. Vähän tönköt tumput, mutta ei toi menoa haittaa.


Huovutetut lapaset ohje


Neulotut lapaset Novita Huopanen

Lapaset neulottu Novitan Huopasesta, pinkkiä löytyi vielä Tapion kaupasta.  Neulahuovutin valkoisesta Hahtuvaisesta levyn, josta leikkasin nopat ja tuikin lapasiin kiinni. Mustat yksityiskohdat Nallea.
Nopat kuvastaa meidän perhettä, isossa nopassa olevinaan 2 aikuista ja pienessä nopassa yksi pikkunen lapsonen :) Joka sekin täytti eilen 7kk, huh huh.. Missä meidän vaava? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti