torstai 20. tammikuuta 2011

Ärrin Murrin

Eilen amulla heräsin jo ennen poikaa pirteenä, mitä ei ole tapahtunut öö.. Koskaan. Pojan syötyä aamupalansa päätin, että lähdetäänpäs kaupunkiin tsekkaamaan, olisko tullut uudet langat paikalliseen Robbariin. Pysyis poikakin hetken pois pahanteosta :D Puin pojalle päälle ja pakkasin vaunuihin. Siinä sitten matkalla kiroilin, kun vaunuilla sai vaihtaa kokoajan toiselle puolelle tietä, milloin ei oltu aurattu kunnolla ja milloin oli pyörätielle pääsy estetty puomeilla katolta putoavien lumien takia. Tällästä sitten pari kilsaa kaupunkiin ja toiset kaksi takasin. Perille päästyäni huomasin jo kaukaa, ettei sinne mitään uusia lankoja ollut tullut edelleenkään! Lankahyllyt ammotti tyhjyyttään. Hyllyssä olleista keristä suurimmasta osasta puuttui vyötteet. Puroakin löytyi vaan metsän värisenä, jo melkein hyllyyn huopuneina möttökerinä. No, etin sitte 2,5 mm puikkoja. Tyhjää niidenkin kohdalla. Seuraavaksi etsin 3mm sukkapuikkoja. No eipä tietenkään niitäkään. Kakkoset sain, mutta mihin mä nyt niitä tarviin. Huoh. Piti ostaa kuitenkin. Noo, sittenpä päätin katsoa, löytyskö isoveljeä, jos innostuisin vaikka tuubikaulurin väsäämään. Löytyhän sitä, jopa kahtena värivaihtoehtona! Petroolin jätin hyllyyn, kun ei oikein iskeny. Mukaan tarttui sitten 300 g Isoveljeä luonnonvalkosena. Pitihän tota Tico Ticoakin sitte vielä 1 kerä hamstrata.Kotona odotti onneksi Huuto.netistä huudettu uusin Moda, hintaa lehdelle tuli 3,50+ postarit, eli 5.60.  Kerran selattu, kaava-arkki paikoillaan. Halpaa kuin saippua.
Mies tuli sitten kotiin, ja alkoi avautumaan kouluprojekteistaan, kun ei projektit etene. Minä sitten siihen, ettei munkaan projektit etene. Ihan kun olisin joku lankaholisti, kun mulle ei myydä edes lankaa! Mies sitten naurahti, että niinhän sä vähän oot, meidän pieni lankanisti<3 Tselma.

Tää hiljentyy nyt niiden polvisukkien tekoon, suunnitelmissa olis aloittaa ne kärjestä. Siis minä, joka olen neulonut elämäni aikana 3 sukkaa. Huom. sukkaa, ei paria :D Saas nähä. Ajastettua postausta tulossa jossain välissä, jotain hyvinkin söpöä ja pientä. Eli jos musta ei kuulu vähään aikaan mitään, niin ärisen ja murisen niiden sukkien kanssa.. Don’t wöli, bii häpi endinggg :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti