maanantai 2. maaliskuuta 2015

Huovutetut lapaset Purosta

 Jeii, nyt on muutto hoidettu alta pois, ja taas jää vähän enempi aikaa omille harrastuksille :) Jatkossa kilistelläänkin puikkoja Kouvolan sijaan Haminassa. Oli muuten aikamoinen muutto, 3 pakullista ja 3 peräkärrillistä tavaraa kämpästä ulos ja muuttosiivous päälle. Homma oli kuitenkin päivässä ohi, onneksi :) (Niin, paitsi uuteen kämppään jouduin tekemään vielä sitä ennen pintarempat ja siivoamaan lattiasta kattoon, kun vanha asukas oli jättäny jopa ruuat pakastimeen.. Mut nyt se on ohi :D )Huovutetut lapaset
Huovutetut lapaset, Novita Puro. Ohje vyöteestä.


En taas tiedä kauanko nämäkin lapaset ootti peukaloita tuolla käsityökopassa. Useempi vuosi siinä tais vierähtää. Johtuisko tosta värityksestä sitten, mikä ei niin iskenyt omaan silmään. Huovutettuna nää on kuitenkin ihan kivat ja niiiiin paljon paremmat kuin mun Huopasesta joskus aiemmin huovuttamat, kun on paljon notkeemmat ja ohuemmat.

Ja koska nää on tehty mulle itselle, niin olen sitte laittanu peukalonkin keskelle kämmentä. Vai näyttääkö se vaan tossa kuvassa siltä, nimittäin omiin käsiin nää istuu jokatapauksessa paremmin kuin hyvin :D

Mietin pitkään, olisko näihin pitäny lisätä jotain "juttua". Mutta kun en keksiny mitä se olis ollut, niin päätin että nää on just hyvät ihan perus Puroina. Ohje luultavasti vyötteestä.


Huovutetut lapaset ohje


Nyt kun netti taas uudessa kämpässä pelittää, niin aion tarttua tuohon ilahduta bloggaajakaveria -haasteeseenkin. Mun tietokoneaika tosin on vähän rajallista, koska onnistuin hävittämään omalta läppäriltä jotain jännää ajaessani virusturvaa läpi, joten siihen ei nyt saa nettiä ennen kuin tuo rakas insinööriukkoni ajaa Windowsin uusiksi. Mun ei kuulemma pitäs koskea tietokoneisiin, oon sen kanssa siinä kyllä ihan samaa mieltä :D :D Mutta onneks pääsee miehen koneelle aina silloin, kun se on töissä ;)

4 kommenttia:

 1. Oikein kivat lapaset, onneksi sait peukut tehtyä. Nuohan vielä muotoutuvat käytössäkin, mutta hyviltä näyttävät!

  VastaaPoista
 2. Minulla oottais kans pari kerää puroa, joista oon kans miettiny että huovuttaisin lapaset tai sukat :) Tosi nätit värit on näissä sinun lapasissa, kelpais omiinkin kätösiin :) Ne miun omat purokerät on vähän siinä rajamailla että tykkäänkö niiden värityksestä (aikas maanläheiset värit, paljon ruskeaa) mutta siitähän sen sitten näkee, kun sais vaan tehtyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Puikoille ne Purot vaan! Huovutettuna ne väritkin varmasti enempi miellyttää :)

   Poista