sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Lastenhuonetta sisustaen: Keinutuoli uuteen maaliin!


 Mikähän siinäkin on, että keväisin iskee aina hirmuinen sisustuskuume. Tuota meidän Minnin huonettahan tässä nyt pala kerrallaan sisustelen. Lastenhuoneen sisustamisenhan aloitin remontoimalla ensin lastenhuoneen.

Tämä kiikku on meille miehen suvusta tullut ja siellä se on myös taidokkaana käsityönä tehty. Omalla tavallaan kovin symppis tämä keinutuoli oli jo alkujaankin kaikkine elämisen jälkineen ja kolhuineen.

Lastenhuoneen sisustus


Lasten vanhat huonekalut

Lasten huonekalu

Tosin onhan se niinkin, että pienellä korjailulla ja maalauksella tällekin huonekalulle saatiin elinvuosia taas lisää. Tältä näytti keinutuolin pinta ennen pohjatöitä, pahimmat kolhut löytyivät tietysti jalaksista...

Entisöinti

Ja tälläinen siitä sitten lopulta tuli. Keinutuolista tuli saman värinen kuin lastenhuoneen listoistakin.

lastenhuoneen sisustus

Mietin, olisinko maalannut jotain kruunua tai mietelausetta tuohon selkänojaan, mutta lopulta päätin kunnioittaa edellisen maalarin näkemystä ja maalata ainoastaan tuolin reunat tehostevärillä. Tästä tuli kyllä itselle hyvin mieleinen. Ja olisittepa nähneet meidän Minnin (4 v) ilmeen kun valmista tuolia kellarista kannoin. Hyvin tyytyväinen oli tyttökin uudelleen maalatusta huonekalustaan.

lastenhuoneen sisustus


6 kommenttia:

 1. Hieno keinutuoli, kyllä kadehdin! Ihanaa tapettia seinässä ja rohkea listaväri kyllä, mutta sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu kyllä sitä joutui hetken miettimään, että oliko värivalinta hitti vai huti... Kunnes muistin, että kyseessä on lastenhuone ja saahan siellä väreillä hullutella :) Päädyin lopulta tykkäämään :)

   Poista
 2. Tulipas keinutuolista kiva ja se mitä huoneesta muutenkin näkyy, on kivan näköistä.
  Tykästyin sun blogiin ja aion seurata jatkossakin, olisin liittynyt lukijaksikin, mutten sellaista kohtaa löytänyt.
  Tuleppas käymään kylässä aurinkokujallakin.
  Oikein iloista ja lämmintä viikkoa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoplaa, olipa mennyt kommenttisi multa ihan ohi! Ja näemmä tosiaan seuraaja nappi jostain syystä tippunut sivusta pois, kiitos ilmoituksesta :) Ja kutsusta, tulenpa kyläilemään sinne piakkoin! :)

   Poista