sunnuntai 25. elokuuta 2019

Lapsen raidalliset villasukat


Kyl mie tykkään kesäst, mut kyl mie tykkään syksystki! Illat pimenee, päivällä aurinko ei polta mutta lämmittää, ja vaikka ruska ei olekaan vielä Haminan ympyröihin kunnolla tarttunut, niin punaisena roikkuvat pihlajanmarjat vihreissä puissa tuovat jo väriä katukuvaan. Ja mikä ihan parasta, niin innostus puikkojen ääreen on tehnyt paluun taas pitkän kesätauon jälkeen, niinkuin joka ikinen syksy!

Valokuvaaminen ei kuulu omiin vahvuuksiin ja niin vaan vedettiin pojan kans ranttaliks koko homma. Onhan nää kuvat vähän " óut of focus", mutta niinhän se elämäkin tuppaa välillä olemaan (ei aina niin selkeetä, vaan nähän tärähtänyttä). Omalla tavallaan symppiksiä kuvia kuitenkin, varsinkin kun taustalla näkyy jääneen pikkuneidin pihatyöt hieman kesken :D

Villasukat lapselle

Villasuka lapselle ohje

Lapsen raidalliset villasukat

Sointuupas kivasti villasukkien värit pihlajanmarjoihin!

Näistä piti kyllä alun perin tulla sukat omaan jalkaan ja polvipituisina, mutta näitä aloitellessa meidän 9 v tuli kysymään "Äiti, voisitko sä tehdä mulle sukat, missä on kaikkia maailman värejä?" No ihan tähän en pystynyt, mutta värit alkoi näyttämään enemmän pojan mieltymyksiin sopivemmilta, joten suunnitelmat muuttuivat matkalla.

 Lankoina Novita 7-veljestä Raita, nro 827 Naisten pankki (mennyttä tuotantoa) ja 7-veljestä väri 394, Nokkonen. Raidat: 2+2 krs.

Ja uutta projektia heti puikoille, tietenkin! Jospa seuraavaksi jotain keltaista, ihan vaan omiin koipiin ;) Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti