maanantai 9. toukokuuta 2016

Kakkuja ja kekkereitä!

Koska en ole mikään varsinainen kakkublogi, niin en ole viitsinyt näitä tänne erikseen postailla. Mutta koska nämäkin ovat käsityötä, niin näitä omia tuotoksiani tänne aina joskus tupsahtaa :) Viime vuosi tuntui olevan yhtä juhlaa, kun ystäville paukahti 30 vuotta mittariin. Toki vanhenin itsekin mieheni kanssa pyöreisiin lukemiin! Ensin jouduin tekemään itselleni kakun!


Hahmoa miettiessäni ensimmäiseksi mieleeni tuli aina niin symppis Vivi pelistä Final Fantasy 9. Hautasin ajatuksen kuitenkin oitis, sillä ajattelin sen olevan mahdoton toteuttaa. Lopulta oli kuitenkin pakko yrittää! Harmillisesti tuosta Lokakuussa tehdystä kakusta löytyi vain yksi kännyräpsy, vaikka ihan varmasti kuvasin sen myös järkkärillä!
Heti Marraskuussa vanheni se miun rumempi osapuoli :D :D Noh, teeman löytäminen tähän oli itsestään selvää: Onhan mies työskennellyt pelialalla ja on myös suuri retropelien ystävä. Joten idean kasibittisen ohjaimesta mies kelpuutti oitis! Toteutus meni vähän sinne päin, mutta erittäin hyvältä maistui tämä kakku mangotäytteellä ja hopeatoffeetäytteellä höystettynä!Meidän Minnillekin tuli vuosia mittariin, peräti kaksi! Ajattelin, että nyt en jaksa panostaa, mutta piti sitä jotain pientä kokeilla :DInstagramiin postasinkin ensimmäisen kruunukokeiluni, joka oli sokerimassasta. No niinkuin arvata saattaa, niin rikkihän se meni. Seuraavat 3 versioa tein pikeeristä muovipussilla pursottamalla, ja oli muuten yllättävän helppoa! 2 ylimääräistä kruunua käytin sitten muiden tarjottavien koristeluun.Ihan kivat prinsessa kekkerit saatiinkin pystyyn! Meidän Remu täyttää 6 vuotta ensi kuussa, ja pojan toivomuksena on jälleen Super Mario -synttärit! Nyt alkaa tämä Nintendo -teema tulemaan jo korvista ulos, mutta toisaalta mikä mie oon määräämään jos poika näin tahtoo. Olen ehdotellut vaikka mitä Minioni synttäreitä, mutta toistaiseksi mikään ei ole kelvannut. Toisaalta, Super Mariosta on vielä niin paljon muita toteutettavia ideoita, että eiköhän siihenkin teemaan jotain uutta keksi!

Ps. Anteeksi hiljaiseloni, nyt on joutunut nuo omat harrastukset heittämään nurkkaan, sillä opiskelut ovat vieneet kaiken vapaa-ajan. Pari tenttiä vielä tässä kuussa ja sitten oliskin kesä aikaa hengähtää ja keskittyä vähän omiinkin harrastuksiin ;)

1 kommentti: