lauantai 24. lokakuuta 2015

Neuleaddiktin uudet verhot

En tiedä mikä siinä on, kun en ikinä löydä valmisverhoista sellaisia, mitkä olis pakko saada! Tai ainakaan silloin, jos kaikki Vallilat yms. on poissuljettu jo pelkän hinnan takia. Aloinpa sitten katsella sopivia kuoseja kankaista, sellaista kuitenkaan löytämättä. Sen jälkeen siirryin epätoivoisena pussilakanoihin, koska ei olisi eka kerta, kun sitä joutuu pussilakanoista verhot fiksaamaan. Eksyessäni Elloksen sivuille se tapahtui: Nämä mun on PAKKO SAADA! Ja siinä kohtaa ei edes miehen mielipidettä kyselty :D (. . . Joka sitten myöhemmin oli lähinnä silmien pyörittely, kun selitin suu vaahdossa näistä mun mielestä maailmankaikkeuden ihanimmista verhoista :p )


Verhot

Ärsyttäväthän nuo oli ommella, jos kukaan muistaa mun "rakkaussuhteen" ompelukoneita kohtaan. Ensin ratkot pussilakanan halki, ja ompelet sivut ja ylä- ja alakäänteet. Mutta selvisin tästä, tosin hieman kiemurtelevin saumoin :D

Lähikuvaa kuosista:

Verhokangas

Jos ei tumma väri miellytä, niin löytyyhän tätä myös valkoisenakin. Omasta mielestä tuossa harmaassa tulee kuosi kuitenkin paljon vahvemmin esiin:

pussilakana
Kuva: Ellos

Ei paha hinta verhoista. Yhdestä pussilakanasta sai 2 verhoa. Toki meidän ikkunat ei ole mitkään huippu korkeat, yksi pussilakana kun on 200 cm pitkä. Varjoisalla puolella ei pitäis tulla ongelmaa valonkestonkaan kanssa. Toiset verhot oli pakko tehdä myös olkkarin toiseen ikkunaan.

Jos tää talo olis oma eikä vuokralla, joutuisin ehkä lähteä tapetointipuuhiinkin: (Kuvat lainattu osoitteesta Kullanmurut: )

neulottu tapetti
Tapetti


. . . Sitte tarvis vielä jotain laminaattia samanlaisella kuosilla. Sitä vois tunkea kattoonkin, ja neuloa sitten vaikka kaikki loputkin pinnat huoneesta :D :D No joo, ehkä ihan hyvä, että asutaan vuokralla... Muuten tuo mies pyörittelis silmillään itsensä pyörryksiin :P Se ei aina ihan ymmärrä!

7 kommenttia:

 1. Mie ja tilasin tommoset harmaat lakanat, ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on ehkä pakko tilata parit vielä lakanoiksikin :D

   Poista
 2. Ihanat! Pakkohan se tuommoset lakanat on ostaa!

  VastaaPoista
 3. Pikkukuvasta aluksi luulin, että olet neulonut nuo verhot. Ei muuten sinänsä hullumpi idea sekään. Mahtava oivallus, aivan ihanat verhot. Vahinko että jää lyhyiksi itselle. :(

  VastaaPoista
 4. Ihanat verhot. Tykkään. Täytyypä uusia itsellekin.

  VastaaPoista
 5. Apua mä TARVIIN noi lakanat! Olis ihan varppina normaalia lämpimämmät!

  VastaaPoista