keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Personalisoitu leimasin, muutto ja käsitöitä naperoille.

Jee, mikä otsikko! :D Mutta niin.

Moni tykkää jättää itsestään jonkun pienen merkin tai jäljen myynnissä oleviin ja lahjaksi meneviin käsitöihinsä. Monessa blogissa oonkin törmännyt erilaisiin tilattuihin käyntikortteihin ja muihin pahvisiin merkkeihin ja salaa niitä kuolaillut :) Nyt tahdon jakaa muillekin tän, kun (yllättäen) Ebayssä tälläseen vahingossa törmäsin! Eli kyseessä siis leimasin! Ebayn hakukenttään kun syötät personalized stamp tai handmade stamp, niin johan alkaa vaihtoehtoja satelemaan. Ainakin tällä kauppiaalla oli niin selvät ohjeet tilaamiseen, että myös tällänenki "inglishmaaster" osas tilata :) Ai niin, hintaa huutokauppa -meiningillä tälle tuli 5,90 e posteineen, eikä osta heti hinnat oo kun euroa paria kovemmat! Olikohan vitosen sellaset, mihin ei tullu osoitetta, pelkkä nimi siis. Hintaan sisältyy leimasin laatta, jonka voi liimata siinä olevalla tarralla kiinni vaikka puupalikkaan. Musteet piti tilata tietty vielä erikseen, hintaan 1-2 e kpl kotiovelle. Ei paha!


Leimasin blogin nimellä


Leimasin omalla tekstilläNo vettähän tää ei kestä, mutta voihan sen tarvittaessa laminoida tai vetästä päälle kontaktimuovia.

Jatkossa puikkoni tulevat heilumaan jälleen Haminassa Kouvolan sijaan, eli se tietää muuttamista! Ja muuttaminen tietää käsiinräjähtäviä aikatauluja, joten tää viettää nyt hetken hiljaiseloa tän blogin kans. Mutta niiiiin ihanaa päästä takas kotihuudeille!!! Ja niiin paljon ootan, että saa tän tyhmän muuttohomman alta pois ja saan käyttää taas vapaa-aikani käsitöihin.

Niin joo muutes, (Instassa ja Facessa mainostelin jo, niin antaa mennä täälläkin :D ) perustin Facebookiin lapsiin keskittyvän käsityöryhmän, nimeltään Käsitöitä naperoille. Käyppäs kurkkaamassa, jos kiinnostais liittyä mukaan! Mutta siis kaikessa lyhkäisyydessään, tervetulleita ovat kaikkien alojen käsityötaitajat, aloittelijat ja ideavarkaat ompelijasta virkkaajaan. Eli nyt ei rajailla tekotapaa millään, ainoastaan vain kohderyhmää, joka on siis kaikenikäiset lapset! :)

Mutta siis sellasta!


3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä, täytyykin käydä kurkkaamassa tuo FB ryhmäsi. :)

    VastaaPoista
  2. Sinulle on haaste blogissani :)
    http://heidipeidipon.blogspot.fi/2015/02/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html

    VastaaPoista