maanantai 29. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 käsityökooste!

Huhhuh, olipas blogivuosi! Mitäs täällä tänä vuonna touhuttiinkaan?

Täällä mm. leivottiin:

Leipominen kakut


Askarreltiin:


Askartelu

Neulottiin vauvamaisia neuleita:

Vauvaneuleeet Vauvalle neulottua


Neulottiin mulle sukkia:

Neulotut polvisukat
Virkkailtiin, värkkäiltiin ja sisustettiin:

Sisustus

Ja tehtiin vielä vähän muutakin :)

Itselleni tämä vuosi oli hyvinkin tunnerikas. Vuosi vaihtui uudella paikkakunnalla, koti-ikävä vanhaa paikkakuntaa, sukua ja kavereita kohtaan vaivasi, raskaus aiheutti hirveetä angstia, syntyi meidän pieni Minni tyttönen Huhtikuussa ja äitini vielä säikäytti saamalla sydänkohtauksen marraskuussa. Toipuu siitä kyllä hyvää vauhtia :) Ens vuonna toivottavasti edessä on muutto vanhalle paikkakunnalle ja takaisin rakkaiden ihmisten pariin!
Blogivuoden suurin muutos oli varmasti nimen ja osoitteen vaihdos, josta rakas Googlemme otti onkiinsa. Tämän johdosta päivittäiset kävijät romahti aikalailla nolliin, mutta sieltä ollaan lähdetty taas uuteen nousuun. Nimibileiden johdosta taas sain itselleni uusia lukijoita, joten tervetuloa vaan teille kaikille uusille :) Tulihan sitä liityttyä FacebookkiinInstagramiin ja Pinterestiinkin.

Tein viime vuonna lupauksen itselleni, että täällä nähtäisi vähän enemmän virkkausta ja kirjoneuleita. Nollista on hyvä nousta, koska noita ei viime vuonna täällä nähty ollenkaan, joten ehkä mä täytin oman lupaukseni tänä vuonna :p . Ens vuodeksi mä lupaan.... Hmm... No niinkun tästä koosteesta huomaa, niin onhan nää mun työt aika moista ilotulitusta :D Mä oon niin juurtunu erilaisiin pinkki-lila-lime-turkoosi-oranssi yhdistelmiin, että mä lupaan NIIDEN RINNALLA :D kokeilla myös jotain uutta. Jos vaikka kokeilis kiduttaa itseään yksvärisillä töillä. Tai ees kokeilla. Maailmaan mahtuu niin paljon ihania väriyhdistelmiä, että yritän availla silmiäni hieman lisää. Seuraava työ ei tosin mittää yksvärist vielä ole ;)
Voi miten tekis mieli treenata pitsineuleita, mutta ne vaatii liikaa aivokapasiteettia tähän elämäntilanteeseen, vauvavuosi kun jatkuu vielä ens vuoden puolellakin. Otan siis toiseksi haasteekseni palmikot! Niin saan ehkä niiden kanssa sitä yksväristäkin aikaan.

Kiitos kaikille lukijoilleni vuodesta 2014 ja jatketaan tästä taas vuonna 2015!


4 kommenttia:

 1. Paljon kaikkea kivaa olet saanut aikaiseksi! Kohta päästään uuteen puuhakkaaseen vuoteen!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivojahan olet puuhastellut!
  Mukavaa vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Ihania erityisesti noi vauvaneuleet! Mä haaveilen sellaisista polveen asti olevista palmikkosukista, mitkä taisi olla aikoinaan sukkalehdessä. Mutta ensin teen jotain helpompaa, missä ei tarvitse ajatella liikaa :)

  VastaaPoista