perjantai 12. joulukuuta 2014

Luukku 12: Joulukorttien askartelua

Osallistuinpa minäkin Facebookin Käsityöblogit -ryhmän joulukalenteriin, ja minulle arvottiin luukku nro 12. Enää 12 yötä jouluaattoon, wihii! Sehän on alle 2 viikkoa!! Ja tänäänhän on muuten joulukorttien viimeinen postituspäivä, jos meinaa 0,75 e joulumerkeillä keretä jouluksi kortit postittamaan! Eli tänään 12.12.14 kun vie laatikkoon ennen klo 24.00 niin kortit kerkeää jouluksi perille.

Viime vuonna aloitin poikani kanssa uuden jouluperinteen, nimittäin joulukorttien askartelun. Viime vuonna askarreltiin joulukortit kädenjäljistä, ja tänä vuonna olikin sitten jalanjälkien vuoro :) Yksi jalanjälki tulikin perheeseen lisää tuossa Huhtikuussa <3 Tuon 4- vuotiaan jalkapohjat ja kämmenet alkaa olla sen verran isot jo, että ens vuodeksi pitää jo keksiä jotain ihan muuta :)

Idean näihin lumiukkokortteihin sain Facebook ryhmästä Lasten kanssa askartelevan ideapankki.


Joulukortti askartelu


itsetehdyt joulukortit


joulukorttien askarteluohje


Taltioin tänne myös tuon 4-veen seurakunnan musakerhossa askartelemat kortit. Näissä ei ole liimaa säästelty, mutta juuri siks niin hellyyttäviä :) Postin matkaan lähtee huomenna nämäkin.


joulukorttien askarteleminen

Kurkkaathan myös eilisen luukun blogista Lumioosi ja huomisen luukku nro 13 aukeaakin sitten kahdessa blogissa, jotka ovat Garden of my dreams sekä Puikoilta pujonnu. Jäntskää! :D


3 kommenttia:

 1. Voi miten hauska idea nuo jalanjäljet! Upeita kortteja olette tehneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mullahan kävi näissä sellanen kämmi, että viimistä korttia laittaessa kuoreen tajusin, että näillehän olis voinu vielä piirtää tussilla risukädet. Joten kuoret auki ja piirtämään :D

   Poista
 2. Hieno idea nuo jalanjälkikorttien tuunaus. :)

  VastaaPoista