keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ribbituubi-liivi Purosta

Tällä ohjeella tehtynä. Ettäs onkin taas hyvin onnistunu kuva, mutta päivitetään kuva sitte taas, kun saan tämän neuleen fiksaamiset fiksattua. Päättelyjäkään ei vielä ole tehty. Pistetääs kuvaa ja kerrotaan sen jälkeen ongelma :)Ei tässä muuten mitään, ohjeen mukaan tein ja näin. Mutta eihän toi sitte mallannu päälle ollenkaan noin niinkuin tossa ohjeen kuvassa. Tykkäisin itse pitää tota ihan vähän ylempänä kuin mallikuvassa, jolloin kädet pääsee kunnolla liikkumaan eikä myöskään noi käden aukot roiku ihan navassa. No mikäs siinä, mutta tällöin pitäs pituutta saada vähintään pari senttiä lisää. Oon miettinyt tovin miten sen tekisin, ja tässä mun keksimät vaihtoehdot:

a) Poimin silmukat alareunasta ja jatkan siitä suoraan samaa neulosta
b) Poimin silmukat alareunasta ja jatkan tunikalle tavallaan resorin, 1o 1n neulosta, koska jatkopalaa ei kuitenkaan saa huomaamattomaksi
c) Neulon samaa neulosta olevan jatkopalan ja liitän sen neuleeseen kiinni
d) Puran ja aloitan koko homman alusta

Vai tekisinkö jotain ihan muuta? Auttakee nyt, hyvät kanssaneulojat! Mielipidettä kommenttiboksiin.

Kyllähän mä tota pituutta neuloessa mietin, että tuleekohan riittämään, mutten sitte uskonu itteeni ja tein ohjeen mukaan. Pituus kun kuitenkin päälle laitettaessa vähän vielä  lyhenee, kun on ribbineuloksesta kyse.

Täma neulottu liivi oli kuitenkin mukavaa pyöriteltävää puikoilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti