tiistai 7. joulukuuta 2010

Luukku 7: Joulukranssi



Tuunaa joulukranssi ja joulu on jo ovella!


Kranssia tehtäessä tulee huomioida olosuhteet, joita kranssin tulee kestää. Tämä versio on ainakin toistaiseksi kestänyt kasassa, vaikka tuulessa nuo hörhellykset pikkasen lepattaakin.                  

Näihin joulukransseihin olen laiskana tyttönä käyttänyt alunperin tuparilahjaksi saatua kranssia, jonka olen riisunut koristeista. Varmaan ei olis kauheen vaikeeta tota rinkulaa tehdä risuista ja rautalangasta? Tähän kranssiin on kiedottu silkkinauhaa sekä joulukuusen nauhaa vai mitähän se olikaan nimeltään? Keskellä killuu joulukuusen tähti.


 


Tässä saman kranssin muunneltu versio. Aika hauskasti mätsääkin värit yhteen :) Ja ilme muuttui heti, vaikka tässä on vaihdettu vain yksi koriste.  Tämä tulee killumaan ulko-oveen sen jälkeen, kun joulukuusen tähti muuttaa omalle paikalleen kuusen latvaan.

Jos omassa ovessa jo kranssi killuu, niin tässä on mukava idea viemisiksi esimerkiksi pikkujoulujen emännälle.



Sitten pikkasen vanhanaikasempi versio. Itse tykkään modernimmista joulukoristeista, mutta tässä on tiettyä tunnelmaa myös. Tähän vaihdettu vaan joulukelloja ja keskellä oleva koriste. (Koristeet on lätkitty vähän toispuoleisesti, muttei sitä huomaa kun ei kerrota kellekkään!)


Mitähän muita koristeita vois kransseissa käyttää? Havuja, oksia, erilaisia nauhoja, jämälankoja, kuusen koristeita, ulkovaloja, piparimuotteja...  Ja ei kun tuunaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti