maanantai 27. syyskuuta 2010

Maanantai aamua!

Jäi taas tuttuun tapaan aamiainen ja lounas välistä. Pojan kanssa valvottiin yöllä, niin maistui uni vähän pitempään aamulla. Ulkona olis hyvä ilma pitkästä aikaa, mutta oon niin puhki etten jaksa lähteä yhtään minneen. Pojan sain pienen kiukuttelun jälkeen juuri äsken nukkumaan. Jospa sitä kaivais eilisiä tähteitä jääkaapista ja vetäis pienen aamiaisen yhden aikaan päivällä. Kai tää päivä tästä jotenkin käyntiin lähtee. Not.
Muoks. Äiti on vähän väsynyt. Ihme kiukkupäivä tänään. Ne päikkärit kesti sitten niinkin kauan, että sain hädin tuskin syötyä. Sen jälkeen heräs poika päikkäreiltään, ja kiukuttelua kesti 3 tuntia, kunnen poika nukahti uudestaan. Saas nähdä kauan tätä riemua kestää. Toisella vissiin vatsavaivoja :( Pitäis varmaan mennä itsekin nukkumaan, mutta tuntisin oloni vaan väsyneemmäksi sen jälkeen. No, mies tulee varmaan parin tunnin sisällä, niin saa viettää pojan kanssa laatuaikaa, niin pääse tämäkin äiti vähän lepäämään.
Muoks. Ne päikkärit kesti taas sen 30 minuuttia ja taas kiukuteltiin useempi tunti. Kolmannet päikkärit kestikin sitten useemman tunnin. Mies tuli kotiin klo 21.00. Nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti