tiistai 3. tammikuuta 2017

Nappikujan kooste vuodesta 2016!


Mitäs Nappikuja 6:ssa touhuttiinkaan vuonna 2016? Ainankin painittiin ajanpuutteen kanssa. Opiskelu työnohella vie lähes kaiken vapaa-ajan, josta osansa saa myös perhe, mutta silloin kun on aikaa ainoastaan itselle, niin jotain valmistuukin.

Aloitetaan vuoden sukkasaldolla, joka jäi huomattavasti edellisvuotta pienemmäksi:


Jouluaskartelut jäivät myös hyvin vähäisiksi, ja nämäkin lähtivät maailmalle. Joulukorttejakaan ei lasten kanssa tänä vuonna askarreltu. Maalailtiin kyllä hammastahnalla ikkunoihin lumimaisemia ja leikeltiin paperista lumihiutaleita, mutta se kuvaaminen jäi:


Äh. Nyt iski sokerinhimo. Pakko lämmitellä kakun puutteessa  kaakaoo tms. kohta. Mutta nämä meidän peliaiheiset 30-v kakut valmistuivat toissavuonna, eli valitettavasti vanhennuttiin miehen kanssa viime vuoden lopussa ikään 31.  Blogiin ne kuitenkin päätyivät 2016, joten lasketaan ne blogivuoteen 2016 :) Final Fantasystä tuttu Vivi valikoitui omaan kakkuuni ja 8 bittisen ohjaimen sai kakkuunsa mies. Ja juhlittiin me meidän Minnin 2 v synttäreitäkin! Prinsessateemalla.


Josta tulikin mieleen, että juhlittiinhan me  meidän Remun 6v synttäreitäkin! Kakku on vaan unohtunut blogata.  Star Wars -fanilta tuli toive, että jospa äiti tekisi Captain Rex kakun. Pieni kakkukriitikko läpäisi tämän luomuksen, mutta noottia tuli puuttuvasta antennista? Vai mikä tuohon kypärän sivuun nyt kuuluisikaan. 


Toinen pyyntö tulikin sitten ystävältä, jospa tekisin hänen Halloween pirskeisiinsä kakun. Unohtuipa tämäkin blogiin laitella. Toiveena väliin oli vadelma + hopeatoffeetäytteet. Mitään teemaan liittyvää ei tarvinnut, pelkkä normi täyskäri kuulemma riittäisi. Millään en kuitenkaan malttanut olla kokeilematta muutamaa pientä koristetta.. 

9 munan Halloween -kakkuSuosikikseni neulomisjutuista nousi tämä meidän tytölle neulomani villatakki, bolero vai mikä lie. Uhosin neulovani tällä mallilla vielä monta villatakkia lisää, mutta saas nyt nähdä :D Puikoilla on tekeillä nyt mekkoa, ehkä se tänä vuonna valmistuu!


Ja eipä tästä tosiaan ole kuin alle pari viikkoa, mutta muista vuoden askarteluista suosikikseni nousi tietysti nukkisproggis:


Kiitos kaikille blogin matkassa kulkeneille vuodesta 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti