torstai 16. maaliskuuta 2017

Tyttö, joka kulki lainasukissa.

Se on ihan kamala tunne, kun hakee tytön päiväkodista, ja sen saappaista löytyy kotona... LAINASUKAT!!! LAI-NA-SU-KAT!!!


Eipä siinä, hieman p.skamutsifiilis iski vasten kasvoja. Neulojan lapsilla ei ole sukkia, kuinka tässä näin pääs käymään? Jouduin katsomaan itseäni peiliin ja päätin, että nyt on ryhdistäydyttävä. Väritys ei nyt omaa värisilmää miellyttänyt, mutta näin eriparisina värit toimii omaan silmään vähän paremmin. Sukissa lankana Novitan Nalle.

On tässä välissä tullut taas tehtyä jotain tälläsiä pikkujuttuja, mutta blogiin asti en niitä ole saanut. Valokuvaaminen on nykyään niin vastenmielistä hommaa. Puhelimella vielä menettelee, mutta järkkäri kaikkine kuvan siirtoinen tuntuu vastenmieliseltä.  Ehkä se alkaa taas kiinnostamaan, kun valo lisääntyy!

2 kommenttia:

  1. Haha. Meillä kävi kerran niin, että sanoivat tarhassa, että W:lla on lainasukat. Kun kotiin päästiin ja saappaat riisuttiin, niin saatiin todeta, että ei ne mitkään lainasukat ollu, vaan mun tekemät, hetken aikaa "kadoksissa" olleet sukat �� Se niistä lainasukista..

    VastaaPoista