perjantai 8. marraskuuta 2013

Uudinverho ohje

Moni eksyy blogiini etsiessään pinnasängyn verhon ohjetta. Tämä postaus on siis jo vanha, mutta koska tämä roikkui tuolla erillisenä sivuna, päätin siirtää tämän tänne blogiin ja poistaa tuon ylimääräisen sivun. Syynä tähän mm. se, ettei tuota ohjetta pystynyt lainkaan ennen kommentoimaan, joten jos siitä jollakin nousee kysyttävää, on se helpompi tehdä suoraan tähän. Uudelle tulokkaalle täytyykin jossain vaiheessa alkaa sitten suunnittelemaan uutta huonetta, koska nuo apinat ovat nyt jo harvinaisen nähty :) Tässä siis tuon esikon (3v) vauva-aikainen huone.

Vauvan huone

Sain vanhoja kuvia vanhalta kovalevyltä, joten päivitelläänpä tänne blogiin nyt sitten. Pinnasängyn verho on tehty finlaysonin Aappa kankaasta ja verhot Aappa pussilakanoista. Vauvalle tilasin oman Aappa pussilakanan finlaysonilta. Viltti on Jyskistä ja vanhempien sängyn helmalakana hobbyhallista. (Näkyy viimisessä kuvassa vähäsen) Patjaa ei pinnasängyssä vielä kuvan ottamishetkellä ollut, sellanen sänkyyn toki tuli ennen pojan syntymää :) Koska tulevalle, innostuneelle mammalle oli hyvä delegoida nämä ompelu jutut, niin toki sen tein :D Tuolloin en vielä omistanut edes ompelukonetta. Mobile on myös apina teeman mukainen, kuinkas muuten!

Ja tällänen siitä huoneesta sitten tuli


Pinnasängyn verho ohje
Uudinverho ohje
Ohje pinnasängyn verhoonJa koska itse etsin pitkään ohjetta tuohon pinnasängyn verhoon, vaikka se sitten ihan simppeli olikin, niin kerrotaanpa se nyt sitten:
Uudinverho ohje:

Ompele ensin ihan tavallinen verho tankokujalla, (tässä verhossa on ns. tupla tankokuja, jolloin tuohon verhotangon päälle tulee tuo pieni rypytys) tai tee verho jo olemassa olevasta, tankokujallisesta verhosta. Tällä verholla on pituutta 150 cm. Tee 2-3 cm pitkä vekki verhon keskelle, josta mahtuu verhon pystyssä oleva tanko läpi. Viimeistele vekki siksakilla ja halutessasi voit vekkiin laittaa vielä tarranauhaa.  (Varsinkin jos vekistä tekee pidemmän) Jos ei ohje ihan auennut, niin kommentoikaa niin koitan selventää :)


Ps. Katsoppas myös uudempi postaukseni pinnasängyn verhosta ja pehmusteesta :)

1 kommentti:

  1. Kiva kun kävit vierailulla blogissani,näin minäkin löysin Sinun kivaan blogiisi :) Mukavia töitä,ja nuo vaavansänkukuvat niiiin ihania :)

    VastaaPoista