tiistai 1. joulukuuta 2015

Luukku 1: Joulukalenteri

Hiphei, sehän on joulukuun ensimmäinen päivä! Meillä on jouluhössötys aloitettu meidän 5-veen kanssa jo vähän aikaa sitten, ja koska askarteluja, leipomuksia ja koristeita alkoi tippumaan niin hyvään tahtiin, niin päätin esitellä niitä teille lukijoillekin näin blogijoulukalenterin muodossa! Joulun jälkeen keskitytään sitten taas enemmän neulomiseen ja virkkaukseen, vaikka toki me neulotaan ja virkataan hieman joulukuussakin ;)


Joulukalenterin ensimmäisestä luukusta avautuu meidän tämän vuoden joulukalenteri! Idea piparijoulukalenteriin pompsahti jonkun Facebook-ryhmän seinältä etusivulleni, ja se sopi kuin nenä päähän meidän pienelle piparin mussuttajalle. Vielä kerkeät toteuttaa idean tänä vuonna, jos olet nopea! Tai tuleehan se joulu myös ensi vuonnakin :)

Itse tehty joulukalenteri

oma tekemä joulukalenteri

Piparijoulukalenteri


joulukalenteri

Pikeeristä tuli liian löysää tomusokerin loppumisen vuoksi, mutta 5-vee oli tulokseen silti tyytyväinen. Eikä tätä tarvitse loputtomasti katsella, koska jouluna tämä on syöty! Ja voi miten jouluiselta meidän peilin alunen nyt näyttääkään! Ja näistä lähtee ilmoille myös uskomattoman hyvä tuoksu :)

Joulukalenteria pääset seuraamaan myös blogin Facebook-sivujen kautta!
Huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti