lauantai 25. huhtikuuta 2015

Rakas Seikkailukarhu

Tämä kammotus oli vähällä jäädä bloggaamatta kokonaan, mutta koska tästä tuli meidän Remulle niin tärkeä unilelu, niin jouduin vähän lämpeämään tälle otukselle. Tai oikeastaan tämä on unilelun unilelu, eli rakkaista rakkaimman uniapinan oma unilelu. Eli meillä ei unilelu saa unta ilman unileluaan.


Nalle neulomalla
Apinan unileluna toimii neulottu nalle!


Poika risti tämän nallen Seikkailukarhuksi. Ihmettelin, mistä poika nallelleen niin hienon nimen keksi, kunnes katsoimme yhdessä Tomi traktoria. Siellähän seikkailikin samanniminen otus!


Neulottu nalle ohje

Lanka on Koolattua Novitan Woolia. Karkkimainen tuoksu löytyy nallesta vielä 2 kk käytön jälkeenkin. Tuoksuu siis todella hyvälle, ainakin meidän sokerimonsterin nenään :) Mietin kyllä koko neulomisprosessin ajan, voiko tästä langasta oikeesti nallea tehdä, ehkä kissalle moinen raidoitus olis ollu parempi. Kissa ei kuitenkaan pojalle kelvannut, damn!

Neulottu nalle


Nyt tämä apinan unilelu tarvitsisi kuulemma itselleen myös unilelun. Harvase päivä poitsu kysyy, milloin äiti neulot mulle taas jotain. Jotenkin symppistä <3 Unileluja ei sänkyyn enää lisää pääse, mutta kai sitä joutuu jotain värkkäämään, kesällä kun ei villasukkiakaan tee mieli tehdä. Nallen ohje kirjasta Neuleita kullannupuille.

6 kommenttia: