keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Neulepeitto vauvalle ristiäislahjaksi




Veljeni tyttären ristiäisiä juhlittiin viime sunnuntaina. Tätä kursin kasaan vielä edellisenä yönäkin, joten pieni hoppu meinasi tämän työn kanssa tulla :) 
Muokkasin hieman eläinsatupeiton ohjetta, joka löytyy kirjasta Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta. Tai oikeastaan otin siitä vain ohjeen pingviinitilkkuun ja lähdin yhdistelemään sitä yksivärisen tilkun kanssa. Omaan makuun tuo alkuperäinen eläinsatupeitto on hieman sekavan oloinen, vaikkakin söpö, mutta tässä tapauksessa omasta mielestäni less is more.

Värityksestä, no hmm. Äh. Mun mielestä tuo pinkki, turkoosi ja minttu sopivat nätisti toisiinsa, mutta nuo valkoiset reunat tekivät peitosta omaan makuuni ihan liian pliisun.  Pastellit ei ole ehkä ihan niin mun juttu muutenkaan. Silmukoiden jäljittelykin (oranssit) sujui kovin vaihtelevasti, no ens kerralla olen taas tässäkin fiksumpi :D




neulottu tilkku
Lanka: Novita Wool + Nalle








Ristiäis lahja

Lahjaan liitin myös aiemmin neulomani pigviinilapaset ja Tigersista tarttui matkaan vielä pingu pehmo. Nimekseen neito sai Ronja Vellamo <3

Ps. Osoitteenvaihdosta johtuen bloglovin odottaa osoitteen muutosta. Facen linkitykset on muokattu uuteen osoitteeseen, mutta kuvat ohjaa edelleen vanhaan osoitteeseen. Jos tänne bloggerin lukijapaneelilla seuraajia eksyy, niin päivittäkääpäs uusi osoite http://nappikuja6.blogspot.fi tuonne paneeliinne ja poistakaa sieltä vanha. Vanhalla osoitteella tuo lukijapaneeli ei nimittäin enää toimi vaikka lukijat tuossa näkyykin, ja vaihtamalla uuden osoitteen se lähtee toimimaan. Tai eroamalla ja liittymällä uudestaan lukijaksi blogger päivittää sinut uuden osoitteen seuraajaksi! Pahoittelen osoitteen vaihdoksesta aiheutunutta hässäkkää!

4 kommenttia: