torstai 28. elokuuta 2014

Neulottu pipo Crystalista

Facebookin Käsityöblogit ryhmässä näin pikahaasteen, jossa oli tarkoitus tehdä pipo ja siihen jonkunlainen koriste haluamastaan materiaalista. ( Kelle tuo ryhmä on tuntematon, niin mukaan vaan vaikka blogittomana seuraamaan käsityöblogien uusimpia päivityksiä.) Haasteen nähdessäni muistin kesken jääneen piponi, joka oli lojunut jo vuoden päivät kesken jääneiden neuleiden kaatopaikalla. Pipo jäi kesken, koska en ollut tottunut neulomaan koon 10 tolpilla näin paksua lankaa, joka taas aiheutti itsessäni plääh -fiiliksen.  Jos neule on kesken vuoden päivät, muuttuu se omissa silmissäni lähes roskaksi, koska vanhan neuleen pariin on äärimmäisen vaikeaa palata. Jokseenkin helpottava tunne, kun se valmistui sittenkin!
Koristeen tahdoin pitää simppelinä, koska pipo itsessään on jo aika bling bling, vaikka kuvassa ei niin näy, mutta paljettejahan tuossa on. Taittelin mustasta Crystal langasta kukkasen, ja ompelin sen keskelle napin :) Ajatuksen tasolla idea olikin sitten parempi kuin toteutus, kohta näätte..

Lanka: Novita Crystal
Ohje neulottuun pipoon
Neulottu pipo, ohje: Novita
neulottu pipo
Neulottu pipo Crystal langasta

Emmäätiä. Se kukka on liian iso, musta, ruma, väärässä kohdassa, jaa jaa jaa se saa lähteä :D Tai sitten mä en vain ole tottunut kukkahattuiluun. Mutta tiedättehän sen tunteen, kun yksi asia johtaa toiseen...
Pinkki hiusväri


...Koska mulla nyt kerran on uusi pipo... ;) Huomenna kun mies lähtee töihin ja muksut on päikkäreillä, niin täällä lähtee värjäyssessiot käyntiin! Ja mieheltähän ei nimittäin kysytä, tiedän sen mielipiteen pinkistä tukasta ihan kysymättäkin. Vielä vähän vaaleemmaks täytyy saada tuota pohjaa jotta tämä väri tarttus hyvin, joten..
 -->
Muoks. Turhaan panikoin, ei tässä vielä tarviikkaan sitä pipoa! Oon enemmän kuin tyytyväinen tähän tukkaan :) Eikä mieskään vetäny tästä hernettä nekkuun :D Ainakaan pahasti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti