maanantai 20. tammikuuta 2014

Kässänopen painajainen -ohjeella villatakki pojalle


Nyt oli meidän kesällä 4 vuotta täyttävän, tulevan isoveikan, aika saada itselleen villatakki. Kuvan malli on lahjottu tehtäväänsä suklaalla, ei näistä kuvista muuten olis mitään tullutkaan :)

Villatakin ohjeena käytin Kässän-open painajaisen neuletakkiohjetta . Ohjeen toteutin koossa 110 cm. Oman versioni villatakista tein keväänvihreästä 7-veljeksestä. Yksityiskohdiksi lisäsin takkiin autonapit sekä pienen turkoosin sinisen taskun, joka on jotain kaapista löytyvää jämäveikkaa.

Lapsen villatakki, koko 110 cm
Kässänopen painajainen ohje

Villatakki ohje 110 cm
Ohje villatakkiin

Käsityön open painajainen ohje

ohje villatakkiin

neulonta ohje

6 kommenttia:

 1. Jes, ihan mahtava takki! Mukava kuulla, että ohjeesta on ollut iloa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei! :) Mun blogissani olisi sulle sopiva haaste. Käy kurkkaamassa, ja tule tekemään yhdessä hyvää!

  http://momentsinlife-eliisa.blogspot.fi/2014/01/090114.html

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen takki! :) Ihana väriläiskä tuo tasku ja napit sopivat hienosti myös. Pitäisiköhän minunkin rohkaistua tekemään jotain tuolle hujoppilapselleni? Meidän melkein 4-vuotiaan kengännumero on siro 31, joten villasukkiakaan ei enää tee ihan paria illassa. :D

  VastaaPoista
 4. Hui, on siinä tosiaan jalalla kokoa :) Itse ostin tuolle juuri 29 kokoa olevat luistimet, joihin mahtuu 2 villasukkaa tavallisen sukan lisäksi :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan taidokkaita neuleita sinulla, tykkään! :) Itse oli niin noviisi neulomisen suhteen, että ihailen aina kaikkien sileitä ja kauniita töitä :)

  VastaaPoista