maanantai 18. marraskuuta 2013

Keskeneräisten neuleiden kaatis!

Onkohan tämä nyt sitten sitä kuuluisaa laiskuutta, vai onko mulla jonkin sortin neulomus ADHD? Tässä alkaa pojan villatakki olemaan pikkuhiljaa viimeistelyä vaille, ja suunnitelmissa seuraavaksi on vaikka ja mitä. Meinasin jo erehtyä erästä pipoa aloittamaan, mutta joku piru päässäni yritti sanoa, älä tee sitä! Josta mieleeni muistui jo haudatut, keskeneräiset neuleenraadot....


Tästä ekasta rävellyksestä piti tuleman slipoveri... Ei valmistunut määräaikaan mennessä, eikä nuo väritkään oikein kolahtanut. Vaan nätithän nuo on, kun näin kahden vuoden päästä katselee? Siispä tämä meni hylkyyn!Nämä lapaset olikin sitten iloinen löytö :) Pakkaillessani muuttokamoja löysin näistä toisen, ja meinasin sen heittää jo roskiin. Olin aivan varma, että sille ei olisi paria, enkä sitä koskaan tulisi myöskään tekemään. Päh! Purkaessani kamojani uudessa kämpässä, tulikin minua vastaan toinen lapanen! Tämä menköön ihan laiskuuden piikkiin, eihän näistä puutu kuin peukalot ja huovutus! Hyvä, koska tähän mennessä ollaan menty eripari lapasilla..


Joku toppi Novitan ohjeella, Mambosta? Tämä tekele roikkunut tekemättä jo varmaan 6 vuotta? Ja mitä tästä sitten puuttuu.. Vähän toista olkahihnaa. Meni hylkyyn, ei ollu kiva, ei mahtunu päälle. Ehkä tekaisen tämän vielä joskus valmiiksi, mutta viimiset langat on tuossa työssä ja lisää ei saa..


Tän takia en neulo sukkia tai lapasia :D Kuka niitä jaksaa tehdä, vieläpä kokonaisena parina? Tässä ei päästy sitten alkua pidemmälle..


Pipa, viimeistelyä vaille valmis. Korvaläpistä tuli ihan ruman väriset, oisko tässä jotain drops delightia? Taitaa olla tuplalangalla kaiken lisäksi. Reuna kääntyi, eikä tämä muutenkaan enää mahdu pojan päähän, onhan tämä roikkunut tuolla laatikossa jo pari vuotta tässä vaiheessa..

'
Siinä se pupu makaa, niin hylättynä, rikki ja yksin :( Multa pääs itku kun asettelin nämä osat kuvaamista varten :D Hormonit... Kai tämä on sitten pakko tehdä valmiiksi, kun omatuntoa näin kolkuttaa :D Joku ohjehan tähänkin oli, olisko suuri käsityö..


Tästä oli tulossa jotain ihan vitsin hienoa! Oi miksi se jäi kesken??? Olikohan tästä tulossa liian iso? Hmm.. Tätä on pakko vielä joskus jatkaa!Niin, ja onhan se mahakin kasvanut... Taitaa tuo neulekin olla jo pieni ;) Siellä se pieni kipittää <3 Tämä keissi taitaa olla tässä kuvassa täynnä ruokaakin, en siis kuitenkaan kaksosia odota! Kuva rv 19.2 kommenttia:

  1. NÄTTI NEULEEN TEKELE TUO KELTAINEN TEEHÄ LOPPUUN pliis ja laita sitten näytille.. ja vinkiksi minäkin olin laiska lapasen ja sukan neuloja mutta sitten keksin että otin käyttöön kahdet puikot ja teen molempia yhtäaikaa vuorotellen niin huomaamatta tulee sitten valmiiksi.Ja nauti nyt sitten siitä pikkuisesta. Paljon onnea.:)

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä tuo keltainen vielä puikoille pääsee, mutta taitaa mennä vähintäänkin syksyyn :) Ja kiitos vinkistä noiden sukkien ja lapasten suhteen, täytyypi kokeilla :)

    VastaaPoista