tiistai 29. lokakuuta 2013

Luvassa vauvalle tuoksuvia neuleita ;)

Hui hai, kylläpä se aika rientää. Olen pitänyt blogin suhteen hiljaiseloa, koska käsityö ja neulomiset eivät ole maistuneet yhtään, eipä juurikaan viimeiseen pariin vuoteen. Viime syksyllä mittailin itseltäni melkein kuumetta, kun ei koko syksy- ja talvikautena kiinnostanut tarttua puikkoihin ollenkaan. En ostanut edes viime syksynä yhtään kerää lankaa, nyt olen sentäs ostanut jo huimat 3. Mutta toivoa on :) Yksi neuletakkiprojekti tuolle pojalle on jo tulossa, siitä postausta myöhemmin.
Poikani täyttikin viime kesänä jo huimat 3 vuotta! Koska postailu ilman kuvia on tylsää, niin tässä pojan Angry birds possu kakku. Ensimmäistä kertaa marsipaaniin koskin. Kakku näyttää kylläkin enemmän nallelta, kun pikkasen nuo mittasuhteet heittää, mutta kelepas se pojalle niin sai kelvata silloin muillekin. Marsipaania löytyikin kaupan hyllystä sopivasti Angry birds possun vihreänä, ja siitä olikin helppo tehdä tämä possukakku. :) Ens kerralla onnistun sitten paremmin!


angry birds possu kakku

Lisää tulevan talven neulekuumetta on nostanut ensi keväälle lupailtu uusi perheenjäsen,  joten luultavimmin myös blogiini ilmestyy lisää vauvaneuleita ennen huhtikuuta, jonka jälkeen varmaan taas hiljenen hetkeksi takavasemmalle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti