maanantai 6. helmikuuta 2012

Neulesuunnittelua ja lankaostoksia

Tulipas ostettua lankaa vissiin ekan kerran melkeen vuoteen! Näköjään tarvitaan parinkymmenen asteen pakkaset että askeleet ajautuvat lankahyllyn luokse. Olen mä siellä lankahyllyllä käynyt kyllä, mutta mitään ei ole tehnyt mieli ostaa kun ei ole ollut mitään inspistä mitään tehdä. Inspiksestä kiitos kuuluu kyllä tuolle pojalle! Eräänä iltana telkkua katsellessani poika änki lehti kädessä viereeni sohvalle ja alkoi selata lehteä. Jostain se oli penkonut mun Novitan vuodelta 2008 :D Lehteä siinä vieressä katsellessani avautui tämä sivu, joka jäi kummittelemaan mieleeni ja oli pakko laittaa langanmenekit muistiin:


Seuraavalla kauppareissulla askeleet vei lankahyllyn luokse ja sieltä hyppäsi koriin leijonankeltaista rose mohairia muutama kerä, sattuipa tuota saamaan 2 e kerä alennuksesta, yksi kerä tarttui vielä ylimäärästä jotta langat varmasti riittää. Onhan tuo väri kait poistumassa ja on se vaan niiiin ihanan väristä!Nyt käydään armotonta pähkäilyä siitä, kumpi noista tunikoista hyppää puikoille!

2 kommenttia:

  1. Onpa keväisen ja kauniin väristä lankaa.
    Myös mallit näyttävät molemmat mukavilta

    VastaaPoista
  2. Kaunista tuo mohairin väri, ja vielä kahdella eurolla! Jos tollainen yhtälö sattui itselleni, voisi kori pursuta äkkiä. :D

    VastaaPoista