torstai 10. maaliskuuta 2011

Pojalle pipo

Tossa taannoin varoittelin, ettei kannata ihmetellä, jos blogiin ilmestyy nuppineulatyynyn ompelu hehkutus postaus. Toimikoon tämä nyt sitte sellasena. Eli ensimmäinen ompelus 10 vuoteen on valmistunut! Pienestä se pitää aloittaa, ettei pala päreet heti alkuun. Ennen aloittamista piti tietty katsoa ompelukonetta suoraan silmiin muutama minuutti, vetää syvään henkeä ja rauhoittua. Täydellinen vihasuhde ompelukoneen kanssa muuttui hetkeksi viha-rakkaussuhteeksi, kun onnistuin joten kuten ompelemaan jopa suoraa! ( Eikä kerrota, että ensimmäisten 10 centin jälkeen mulla oli jo ratkoja ekaa kertaa kädessä)
Eli pipa tuli väsättyä, tollanen helppo laatikkomalli. Poika vaan näyttää tässä ihan lehmitytöltä :D Ja näkyyhän siinä pojan hampaat, mitä suuhun on siunaantunut kokonaiset 6 kpl! Huomenna meillä täytetään 9 kk <3 Konttaamista vasta opeteltu pari päivää, luulin jo että nousee ennemmin pystyyn kun sitä ollaan harjoiteltu jo pari viikkoa. Ehkä se konttaaminen sieltä tuleekin, vaikka aavistelin että jättää moisen väliin kokonaan.
Voiko olla mahdollista, että tämän ikäiseltä alkaa pukkaamaan ensimmäisiä sanoja? Äitiä meillä ollaan hoettu jo jonkin aikaa, välillä tulee niin selvästi että mun sydän jättää varmaan pari lyöntiä väliin! Yksikin aamu puuron jälkeen otin tutin käteen ja aloin toistella sanaa tutti, niin yhtäkkiä poika toisti ihan selvästi tutti! Tiedä sitten, ymmärtääkö hän itse, mitä oikeen suustaan päästelee. Omituinen höpöttäjä <3
Milloinhan opin, ettei kuvia kannata ottaa heti syömisen jälkeen? :D
Pian saatte nähdä, mitä tapahtui meidän saunalle! Ja puikoiltakin on tippumassa yksi pieni työ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti