tiistai 12. lokakuuta 2010

Pieni mies 4kk

Meidän pieni poika täytti 4kk <3 Soseiden maistelut aloitettiin viime viikolla, ja nyt on maisteltu perunaa ja porkkanaa, sekä peruna-porkkana velliä. Hyvin on maistunut. Ainut vaan, kun toi poika alkaa väsäämään noita hampaita ja on muutenkin kärttynen. Mistäs sen nyt sitten tietää, milloin se raivoaa vatsaansa, ja milloin hampaita? Kertokaas viisaammat! Eilen maisteltiin päärynää ja se maistuikin hyvin. Pari tuntia meni, ja poika alkoi raivoomisensa :( Annettiin sitten panadolia kun ei tuntunut muukaan auttavan, jonka vaikutuksesta poika nukkui 3h, kun aiemmin päivällä nukkui vaan 15 min pätkissä. Raivosko toi nyt sitten niitä hampaita, vai päärynää??? Kuolaa valuu, ja purulelut auttaa hetken, muttei niistä pitkälle iloa riitä.
Tänään käännyttiin täydellisesti vatsalleen ensimmäistä kertaa leikkimatolla :) Voi äidin isoa pientä poikaa <3 Sängyssä tuo on onnistunut muutamaan otteeseen, kun alusta on pehmeämpi, mutta tänään se onnistui tuossa matollakin. Wow.
Sitten neuleblogi päivitystä. Tässä on tällänen ikuisuusprojekti aluillaan. Ulkona sataa räntää, joten jää nyt tossulangat hakematta. Ikuisuusprojekti tää on siksi, että tätä joutuu tehdä ajatuksella, kun taas aikaa ajattelulle ei ole. Eli tämä edistyy tyyliin neulotaan 2 kerrosta ja purataan yksi. Elikkä tuloillaan ois kolmiohuivi helmenharmaasta crystalista. Paljetit ei tässä kuvassa harmillisesti näy, mutta nättimys tästä vielä tulee, sitten joskus. Puikot taitaa olla kokoa 15, eli reilusti suositusta suuremmat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti