lauantai 13. kesäkuuta 2015

Super Mario -synttärit

Esikoisemme täytti torstaina viisi vuotta, ja tänään juhlittiin! Teeman sai päättää Remu itse, tosin itse heitin muutamia vaihtoehtoja ilmoille. Super Mario -synttärien suunnittelu sai siis alkaa!

Yoshi kakun välissä Hopeatoffee täyte muokattuna niin, että Hopeatoffeen sijaan käytin Tsinuski toffeeta, eli saman merkin niinsanottua kultatoffeeta. Lisäksi muissa väleissä oli omenahilloa ja vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. Omaan suuhun oli kyllä mainio yhdistelmä! 10 munaa uhrasin pohjiin (+5 munaa kakkupohjaan, joka kärventyi uunissa :p ).



Yoshi cake / Yoshi kakku

Porkkanakakkua. Voisin elää pelkällä porkkanakakulla! Hittolainen että oli taas pitkästä aikaa hyvää. Kuorrute värjätty tipalla sinistä pastaväriä. (Kuorrute taittuu keltaiseen, joten sinisellä sain mintunvihreän värin, vaikka sinistä yritin :D Mutta tulos oli oikeastaan paljon parempi, enkä viitsinyt lotrata enempää sinisellä värillä saadakseni lopputuloksesta sinisen!) Koristeet sokerimassaa, niinkuin täytekakun Yoshikin:

Baked Super Mario carrotcake

Super Mario leivokset synttäreille

Supertähti -pipareita:
Murotaikinaa maustettuna kaakaojauheella, vaniljakreemijauheella ja pienellä tilkalla maitoa. Päällä keltaisella pastavärillä värjätty pikeeri. Lopuksi vielä silmät elintarviketussilla. Muottina käytin joulupiparien tähtimuottia, josta leikkasin yhden sakaran pois ja teippasin liitoksen kiinni. Näin sain juuri oikeanlaisen tähtimuotin aikaiseksi :)

Super Mario syntymäpäivät


Tonnikala rieskarullia, ohje:
1 pkt Fazer rullarieskaa
2 prk tunaa
1 prk creme fraiche
200 g ruohosipuli tuorejuustoa
1 suippopaprika
Salaatinlehtiä
tilliä
Töräys sitruunamehua
ripsaus sitruunapippuria

Kamat möössiksi ilman salaatinlehtiä. Möössi levitetään 6-7 rieskalle. Salaatti pienitään möössin päälle ja rieska rullataan rullaksi. Helppoa kuin heinän teko! Rullaa edelisenä päivänä ja leikkaa pieniksi tarjoilupäivänä.


Ohje tonnikalarieskarullat

Kinkku- rieskarullia, ohje:

1 pkt rullarieskaa
200 g savukinkkua
1 pkt savuporo Koskenlaskijaa
1 prk ranskankermaa
Jääsalaattia pilkottuna
Ruohosipulia

Kaikki kamat yhteen. Tahna rieskalle. Ruullaa jälleen edellisenä päivänä ja leikkaa tarjoilupäivänä!

Kinkku rieskarullat ohje


... Ja vielä pari kappaletta Super Mario foliopalloja Ebaystä, mitkä eivät olleet folioa nähneetkään. Pääasia kuitenkin oli, että nämä täyttyivät ihan vaan keuhkojen ilmalla.

Super Mario juhlat

Ja joojoojoo, parantamisen varaa jäi vaikka millä mitalla, mutta jätän kaikkien virheiden luettelun tällä kertaa väliin. Pääasia, että poika oli haltioissaan näistä tuotoksista, ja syntymäpäivät olivat kaikin puolin muutenkin onnistuneet :)  Noista rieskarullista tuli kyllä mun ehdoton suosikki tulevia juhlapöytiä ajatellen!

3 kommenttia:

  1. Mie en kestä! Aivan ihania! Tuo Yoshi-kakku on loistava <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja kyllähän sitä söi, ja ihan jopa mielellään :D

    VastaaPoista
  3. Ooooh, ihania tarjottavia! Vitsit nuo pelihahmoruudut ovat hauskat! :D

    Täältä löytyikin kiva blogi - uusi lukija siis täällä hei! :)

    VastaaPoista