perjantai 22. elokuuta 2014

Lankojen värjäämistä Kool Aidilla

Pitihän mun kirjoittaa ylös, mikä lanka on värjätty milläkin, mutta se jäi näköjään kaikessa värjäysinnostuksessa pelkästään ajatuksen tasolle. Koukuttavaa puuhaa kyllä kaikenlainen värjääminen, oli se sitten oma pää, vaatteet tai langat. Jos olin ennen koukussa Dyloniin, niin nyt sitten Kool aidiin ;) Hommahan lähti jo tilausvaiheessa täysin räpylästä, niinkuin nettishoppailu mulla aina. Kiitos vaan Jari Mäki nopeasta toimituksesta! Tuotteet olivat jo seuraavana aamuna eteisen lattialla :)
Ohjeita en ala tähän kirjottaa, koska sellaiset hyvät on tehty jo moneen kertaan. Kool aid värjäys mikrossa tai molempiin ohjeet saman linkin takana,  ohjeet mikrossa ja kattilassa värjäämiseen.

Koska Anttilan häviäminen keskustasta tarkoitti myös lankahyllyn katoamista naapurista, niin ekoihin kattilavärjäyksiin lähti kaikki valkoiset jämät mitä laatikoista löytyi. Nallea, 7-veikkaa, woolia, isoveikkaa. Seuraavana iltana lankahyllyltä lähti mukaan taas lisää Woolia ja Nallea :)


Kool aid värjäys mikrossa
Kool aid juoman sävyjä


Ja vaikka onkin perjantai, ja kaikilla lukijoilla kävi näistä kuvista nyt suu napsaamaan, niin ikäväksenne täytyy todeta, että se kuitenkin on ihan vain pelkkää mehua ;) Shottilaseissa siksi, että testasin vaan, mitä väriä mikäkin pussi pitää sisällään.


 Tuota yhessä kerässä olevaa sinistä (Ice blue rasberry) olis voinut ottaa enemmän ja sitten taas pinkkejä karsia, sillä nuo Pinklemon, watermelon ja strawberry kiwi näyttäis olevan lähes samoja vaaleanpunaisia (pinkit shotit), ihan pikkusilla sävyeroilla. Näitähän pystyy kaiketi sekottelemaan myös, mutta siihen en nyt vielä ruvennut.
Lankojen värjäys Kool aid juomajauheella
Lankojen värjääminen Kool aidilla on koukuttavaa puuhaa!

Näistä tuo kaikkein alin vyyhtihän on jo se arvonnastakin tuttu :)

Muksaa viikonloppua!

Toivotteleepi: Anni :)

4 kommenttia:

  1. Voi kun löysin ihanaan blogiin :)

    VastaaPoista
  2. Sulla kyllä pysyy puikot kädessä! Vitsit, kun osaisikin neuloa kaikkea ihanaa. Tuo värjäys vaikuttaa helpolta ja kivoja sävyjä saa aikaiseksi. Itse olin menossa kasvivärjäyskurssille, mutta se peruuntui vähäisen osallistujamäärän takia.

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Itsekin haaveilin kasvivärjäyskurssista, mutta joutuu lykkäämään sitä johonkin tulevaisuuteen ajan rajallisuuden vuoksi. Harmi, että omasi peruuntui :/

    VastaaPoista