maanantai 28. helmikuuta 2011

Pissiksen neulotut polvisukat

Näistä ei puutu enää kuin glitteri. 106 raitaa, 636 kierrosta, vajaa 200g Tico ticoa ja melkein kuukautta myöhemmin raitapolvarit on viimein valmiit! Nro 2 puikoilla tikuteltu hermot päreinä ja sormet verillä -tyyliin. Jos näistä ei olisi ollut tulossa näin ihanat väritykseltään (Lue: Lissut), olis mielenkiinto lopahtanut heti alkuunsa. Apuna käytin Ullan mittatilauspolvareiden ohjetta. Nämä neulotut polvisukat ovat kärjestä aloitetut, ranskalaisella kantapäällä. Eli 2 ihan uutta juttua opittu näiden sukkien aikana. Näissähän on kelta-pinkki Tico tico sekä liilaa Tico ticoa raitoina, 6 krs/raita. Pituutta sukilla vähän yli polven, 4 raitaa ylhäällä 1 n 1 o joustinta, lopussa joustava päättely. Sitten niitä kuvia! Ja nyt vasta sitten huomasin, että polvisukat ovat näissä kuvissa pikkusen makkaralla, mutta niinhän mulla on aina, joten ei anneta sen häiritä. Hyvin ne kuitenkin jalassa pysyy, jos käytössä sukat löystyy niin pistetään ylös kumpparia.Ei olis hassumman näköset yhtään nurjaltakaan puolelta!

3 kommenttia:

 1. Nyt täytyy kyllä todella onnitella hermojasi, tuon työn jälkeen. On niin siisti nurja puoli ja kivasti keksitty raitaväritys.
  Itse olen jo pari kuukautta vääntänyt tico ticosta tavallisia perussukkia, eikä ne meinaa millään valmistua.

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat ja niin paljon kaikenlaista käsillä tehtyä.
  Kiva kun vierailit minunkin sivuillani :D

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla :)

  Tosi kauniit värit noissa sukissa ja muutenkin siistit ovat! Mielettömän hyvin sopii yhteen sävyt, täytyiskö itsekin kokeilla... Tuolla ohjeella tein polvarit Norosta, mutta jatkossa totisesti jotain huokeampaa lankaa kiitos! Niin ja sit vois opetella kunnolla käyttämäänkin polvareita...

  VastaaPoista