torstai 29. lokakuuta 2015

Hätätilanteessa riko lasi!

Hyvä ystäväni täyttää 30 -vuotta, joten jotain lahjaa täytyi keksiä! Facebookin askartelu -ja sisustusideoita ryhmässä näitä tauluja vilahtelee tämän tästä, ja sieltä keksin itsekin idean ystäväni lahjukseen :)


Joululahjaideoita

Ostin Tokmannilta vitriinikehykset johonkin 13 e hintaan. Nuo Tokmannin omat tosin olivat syvyydeltään niin naftit, että minikoossa oleva minttupullo mahtui juuri ja juuri keskelle taulua. Lisäksi taulu sisältää tupakkaa, sytkärin, 2 kpl Kismettiä, jotka muodostaa tekstin rakkaalle kaverille, Rennieä, huulirasva ja tietenkin levy Fazerin sinistä. Suklaat on valittu tietenkin ystävän mieltymyksien mukaan :)
Vasaraa en kiinnittänyt millään, eli se lähtee vaan mukaan erillisessä paketissa. Olishan tuon voinut kiinnittääkin tuohon varmasti jollain.

Tähän en halunnut hirveästi mitään krääsää vaan tahdoin pitää taulun jokseenkin simppelinä. Listaan tähän kuitenkin tavaroita, joita taulussa voisi käyttää, ja osa niistä mahtuu ihan tavallisienkin kehysten sisään:

Hiuspinnejä ja pompuloita
Hakaneuloja
Lankaa ja neula ym. ompelutarvikkeita
Kolikoita ja seteleitä
pullonavaaja
Kortsuja, raskaustesti
Ässäarpa
purkkaa
...Lista on loputon.

Tällä tyylillä voi askarrella lahjan niin synttäreille, tupareihin, valmistujaisiin kuin vauvakutsuillekin. Esimerkiksi kondiittorille voi väsätä taulun liivatelehdistä, kuivahiivasta, leivinjauheesta ym ym, kun taas putkimiehelle tai autonasentajalle voi kehystää jakoavaimet ja lenkkiavaimet. Tuparilahjaksi voi vaikka kuivata ruisleivän rinkulan ja suolaa. Olispa tässä ideaa myös isänpäivälahjaksi :) Vilukissalle riittäisi kehysten sisälle pelkät lapaset tai villasukat! Siinäpä oliskin oiva joululahjaidea :)


8 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän mahtava idis! Pitää varmaan toteuttaa tällainen poikaystävälle synttärilahjaksi!

  VastaaPoista
 2. Se huulirasva on tipahtanu irti mut mä en uskalla avaa tota kehystä et kiinnittäis uuestaa koska sit ne suklaat häviäis :(

  VastaaPoista
 3. Millä tavarat on kiinnitettynä? :) Itsellä suunnitelmissa kaverin synttärilahjaks tällänen, mut en tiedä millä ne tavarat kiinnittäisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, hmm. Oliskohan ollut 2puoleisella teipillä, jos oikein muistan :)

   Poista
 4. millä nuo on kiinnitetty sinne taulun sisään vai onko?

  VastaaPoista