maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kevät saapui saunaan!

Hintaan 5 euroa. Kangas on huuto.netistä huudettu käytetty pussilakanan palanen. Mitään ennen-jälkeen kuvia en saunasta ottanut, koska vanhassa ei ollut mitään näkemistä. Verhona roikkui palanen Finlaysonin aappaa, ei mitenkään ommeltuna eikä se peittänyt edes koko ikkunaa. Sauna huusi siis itselleen pikkuisen lisää yksityisyyttä. Pieni saunatyyny sai myös itselleen uuden päällisen, sekä vanha laudeliina käveli pesukoneeseen ja sen tilalle lauteille marssi vihreä pyyhe. Paistaa aurinko kuvan kannalta vähän ilkeesti ikkunasta, mutta menköön nyt..







Koska mies suunnilleen asuu vessassa joka on saunan yhteydessä, (Onneksi meidän kämpässä on 2 huussia) ja olen kyllästynyt jäkättämään vessan lattialla lojuvista mainoksista, sai lehtitelinekin uuden kuosin. Vanhassa ulkoasussa teline ei ollut käytössä ollenkaan, sen on mies joskus raahannut anopin varastosta mulle tuunattavaksi. Miehen pikkuveljen käsitöissä väsäämä, oliskohan tehty ala-asteella?
Ennen:




Jälkeen:





Vähän hiekkapaperilla otin pahimpia rösöjä pois ja sienellä pyyhkäsin pikkuisen mahongin väristä petsiä jalaksiin. Samaa kangasta mitä löytyy saunasta.  Kyllä täällä nyt kelpaa miehen asustaa!

4 kommenttia:

  1. Oletpa ollut ahkera, niin raikas kangas.
    Käyppäs osallistumassa minun blogissa kilpailuun, palkintona on lapselle turvallisia neule-eläimiä.

    VastaaPoista
  2. Täytyykin käydä kurkkaamassa ja osallistumassa:)

    VastaaPoista
  3. Voi miten mukavan blogin löysinkään! :) Ihania töitä,sauna on nyt kerrassaan keväinen!

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia, ja tervetuloa uudestaankin :)

    VastaaPoista